RSS

Exact Factor un instrument SEO gratuit online

21 Feb, 2010

SEO

exact factorCand vine vorba de SEO, este ceea ce face toata diferenta. Astazi introducem pentru cititorii nostri un instrument nou – Exact Factor – care poate veni la indemana proprietarilor de website-uri care ar dori sa urmareasca succesul continutului lor online, in legatura cu cuvintele cheie si rezultatele motorului de cautare.

Exact Factor este un instrument gratuit online, care nu are nevoie de descarcari si paote fi accesat printr-o scurta inregistrare. Acesta este echipat cu o interfata intuitiva simpla, fara introduceri sau documentatii excesive. Tot ce este nevoie sa faci este sa inroduci datele website-ului adresa si cuvintele cheie pentru a afla cat este de bine situat in paginile cu rezultate de cautare pe marile motoare de cautare peentru acest cuvant sau o fraza. Se poate opta pentru a primi notificari electronice, ca imagine a schimbarilor in motoarele de cautare, peisajul rezultat.

Idan Ohayon, care reprezinta mandru acest proiect, cu bucurie a raspuns la intrebarile noastre cu privire la serviciu. El a afirmat ca instrumentul va ramane gratuit pentru atata timp cat acesta ramane activ on-line. Echipa de planificare a adaugat pentru unele servicii, in plus fata de cel de baza, pe care le va oferi pentru o mica taxa. Acestea vor fi in plus instrumente SEO care vor ajuta la analiza datelor urmarite.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+