RSS

Facebook si relatia parinte copil

13 Jan, 2011

Social Media

Facebook LogoIn Statele Unite mai mult de o treime (35%) dintre tinerii care au parintii pe Facebook indica faptul ca nu sunt de fapt prieteni cu ei online, potrivit unui nou sondaj de la Kaplan Test Prep.


38 la suta au ignorat cererea mamei sau tatalui lor ca prieten. Chiar daca unii adolescenti ignora cererile parintilor lor de prietenie pe Facebook ( 82 %), spun ca:

mama si tata sunt fie  foarte implicati  44%

sau oarecum implicati  38%, in viata lor academica.

“Desi generatiile de liceeni au venit sa accepte si sa imbratiseze chiar implicarea parintilor lor in activitatea lor academica si procesul de colegiu de admitere, continua sa fie o noua frontiera in relatia crescanda dintre parinte si copil “, a declarat Kristen Campbell, director executiv, programe de PReP colegiu, Kaplan Test Prep.

Atunci cand un adolescent ignora cererea de prietenie a unui parinte, aceasta nu inseamna neaparat ca se ascund, dar aceasta ar putea insemna ca este o anumita parte a vietii lor, in cazul in care doresc sa exercite independenta lor. Alternativ, unii parinti si copiii lor, de fapt, pot decide de comun acord sa pastreze viata lor privata unul fata de la altul. ”

Doar 9% dintre adolescenti au dat parintii lor acces limitat.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Facebook si relatia parinte copil, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+