RSS

Factori cheie in SEO

23 Nov, 2010

SEO Sfaturi

link buildingAcesti doi factori principali sunt Link-urile si continutul; oricat de simplu ar parea sa va concentrate eforturile sau strategiile pentru atingerea acestor doi factori, lucrurile nu vor fi atat de simple. Sa ne concentram atentia asupra acestor doi factori cheie si speram ca vom intelege modul in care motorul de cautare ii percepe si sa punem in aplicare strategii SEO corespunzatoare sau sa le corectam pe cele demarate deja.

In primul rand sa ne concentram asupra link-urilor; link-urile in SEO pot fi clasificate in externe sau interne, daca ne permitem o astfel de clasifiare, acestea sunt inbound si outbound. Companiile de promovare web se concentreaza mai mult asupra  dobandirii de link-uri inbound din cauza faptului ca acestea sunt considerate de catre motoarele de cautare ca un vot acordat site-ului de catre cei care doresc conectarea la el, adaugand un plus de reputatie site-ului mentionat. Cu toate acestea, orice companie si consultant SEO nu poate obtine orice fel de legatura de pe orice site, deoarece, impreuna cu link-ul, un criteriu principal va fi relevanta site-ului care doreste conectarea la site-ul dvs., precum si relevanta acestei legaturi pentru continutul site-ului dvs.

Al doilea este continutul, care nu se refera numai la textul cuprins in site,si din nou relevanta va juca un rol foarte important. Fiecare site trebuie inca sa contina cuvinte cheie relevante care sa se refere la interogarile de cautare ale utilizatorilor motorului de cautare.

Incorporarea de cuvinte cheie in continut,  este imperativa insa companiile de promovare web nu ar trebui sa exagereze in incorporarea de cuvinte cheie, deoarece site-ul ar putea  fi considerat un site spam .

Acesti doi factori majori ar trebui sa fie luati in considerare, precum si conditiile care le insotesc, pentru a face din Campania SEO a  site-ului dvs. o campanie competitiva si de succes.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+