RSS

Factorii ce afecteaza Rank-ul

21 Feb, 2011

SEO, SEO Sfaturi

google pagerankUn website recent incarcat pe internet nu ar avea in mod normal nici o oportunitate in concurenta cu site-urile care au deja un trecut destul de indelungat. Aceasta deoarece multe site-uri existente deja de mult timp pe internet s-au ridicat prin adoptarea diferitelor tehnici SEO sau orice metoda de marketing online. Asta nu inseamna insa ca noile site-uri nu au posibilitatea sa fie mai populare decat site-urile cu vechime considerabila.

Un lucru bun cu privire la intemeierea si dezvoltarea unei afaceri web este acela cu privirea la castigarea, cresterea, si conversia de trafic nu se vor limita doar pe perioada de timp cat site-ul este online pe internet, in schimb acestea depind de diferiti factori de clasament; acesti factori de clasament sunt integrati in interiorul algoritmului de cautare;  este  important sa luati act de faptul ca fiecare motor de cautare pe internet are propriul algoritm, un secret bine pazit de companii.

Multe companii SEO sau web design au cercetat luand sub observatie diferitele elemente care ar putea afecta ranking-ul site-urilor lor si pentru acest motiv, factorii comuni de clasament s-au dovedit a fi urmatorii.

1. Frecventa cuvintelor cheie in continutul site-ului este recunoscuta de catre motoarele de cautare ca Yahoo a fi un factor de clasament. Frecventa logica cu care un termen de cautare sau un cuvant cheie este utilizat in continutul site-ului ar putea modifica clasamentul site-ul dumneavoastra. Suma logica a numarului de utilizari ar insemna ca acel cuvant cheie a fost folosit in mod normal, dar, alternativ, a fost folosit ca parte a enuntului unui continut. Trebuie in permanenta amintit ca doar introducerea de cuvinte cheie in articol sau continut nu pot fi la fel de valoroase ca includerea cuvintele cheie cu cea mai mare rezonanta in articol.

2. Amplasarea frazelor sau cuvintelor cheie are importanta, daca acesta este considerat de o importanta capitala, atunci ar trebui sa fie plasat in tag-ul titlu pe site-ul dvs. iar cuvantul cheie trebuie sa fie pozitionat in antet.

3. Varietatea de link-uri in mod specific backlink-uri poate fi considerat ca un factor de clasament. Cu toate acestea, pentru ca orice link sa fie considerat factor de clasament, backlink-ul trebuie sa fie puternic legat de site-ul dumneavoastra. In plus, in afara de  nivelul link-urilor, calitatea acestora conteaza de asemenea.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+