RSS

Folositi Google Analytics

18 Feb, 2012

Google

Google AnalyticsGoogle Analytics este un serviciu gratuit, ce functioneaza pentru a urmari traficul care vine pe site-ul vizat. Google Analytics, face mai mult decat sa urmareasca traficul, ofera informatii valoroase cu privire la comportamentul de trafic ori de cate ori este vizita site-ul. Multe companii SEO si de consultanta, nu sunt in masura sa maximizeze functionalitatile oferite de Google Analytics, ceea ce conduce la o evaluarea  slaba a site-ului tinta. Urmatoarele sunt cateva dintre procesele pe care le puteti face, utilizand Google Analytics la maxim.

1. Google Analytics va permite sa definiti sau sa stabiliti obiectivele si evenimentele ce doriti a fi urmarite, de exemplu, un obiectiv poate fi numarul de inscrieri sau achizitiile efectuate de site-ul dvs., in timp ce evenimente se poate incadra numarul de utilizatori ori click pe formularul de achizitionare.

2. Focus pe Segmentarea clientilor – daca doriti sa analizati folosind Google traficul in functie de tipul de client, atunci este cel mai bine sa va concentrati pe segmentarea clientilor. Aceasta va afisa un comportament de trafic. Tot aici pot fi urmarite in segmentarea clientilor vizitatori noi si vizitatori care se intorc.

3. Categorie Track – nu toate paginile pot fi urmarite; unele pagini de web ar putea avea o importanta mai mare de urmarire decat altele. Acesta este motivul pentru segmentarea paginilor dvs. de web, pentru a urmari pe cele care sunt considerate a fi mai importante – este considerat ca un element important in Google Analytics. Acest lucru va va permite sa comparati traficul care vine in, sa spunem, pagina A, comparativ cu pagina B.

Acestea sunt doar cateva dintre caracteristicile de baza pe care le puteti utiliza cu Google Analytics, nu numai pentru a urmari progresul paginilor dvs…

In mod sigur aici nu invatati sa folositi Google Analytics, in schimb, atunci cand veti folosi acest serviciu gratuit, sunteti pusi in fata unui panou detaliat despre site-ul dvs., si veti fi nevoiti sa-l intelegeti.

Sfat: cautati sa fiti cat mai organizati si sa apelati la serviciile de mentenanta si intretinere pentru implementarea codurilor necesare din Google Analytics in site-ul dvs..

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Folositi Google Analytics, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+