RSS

Forumurile, solutie pentru micile afaceri?

9 Jul, 2010

Social Media

forumToata lumea cunoaste Twitter , Facebook , LinkedIn , YouTube , si toate celelalte . Toate acestea pot fi utile, dar beneficiul real pentru intreprinderile mai mici consta in crearea de site-uri speciale pentru dvs. sau pentru zona demografica pe care o aveti in vedere.

Cat de mult noroc aveti depinde foarte mult de industrie sau sector. Daca sunteti implicat in domeniul liniilor de tehnologie, design, coaching, marketing, sau web, lumea e a dvs. Exista mii de comunitati, portaluri, site-uri de portofoliu, de stiri, etc, care va asteapta.

Daca, domeniul de activitate este conectat la lumea reala, lucrurile s-ar putea sa fie un pic mai dificile. Posibil nu veti gasi multe site-uri  dedicate de social media, dar veti gasi multe forumuri. Yep, forums. Da, forumuri.

Forumurile exista in domeniu cu mult inaintea expresiei “social media”, si, in general, sunt inca active. Puteti gasi acolo subiecte incepand cu istoria Japoniei si terminand cu camioane .

E aproape obligatoriu sa gasiti ceva in domeniul industriei dvs., dar daca nu, cautati orice blog-uri populare care au legatura cu specificul domeniului dvs. Chiar daca acestea au doar un punct comun cu zona social media, ideea este sa va implicati pe bloguri “pentru crearea de retele sociale.

Desigur, aceasta nu inseamna ca trebuie sa comentati fiecare mesaj spam pe care il puteti gasi! Inseamna insa, sa postati comentarii in mod regulat, in asa fel incat sa construiti relatii cu proprietarul site-ului si cititorii acestuia. Acest lucru poate fi, de asemenea, o modalitate foarte buna de a incepe o campanie de link building , pentru ca multe bloguri bine intretinute, au forumuri atasate.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+