RSS

Friendly URL

18 Nov, 2010

SEO, SEO Sfaturi

SEO Friendly URLUniform Resource Locator sau URL-ul, cunoscut si ca adresa a site-ului este un alt domeniu caruia companiile si consultantii SEO dedica timp atunci cand doresc optimizarea unui site intreg. URL reprezinta o mare parte a site-ului, desi nu este parte a proiectului in sine.

URL-ul este utilizat de catre motoarele de cautare ca modalitate de accesare cu crawlere in diferitele pagini ale site-ului . Pentru unele site-uri web folosind un sistem de management al continutului, principala problema este faptul ca URL-ul diferitelor pagini ale site-ului nu este prietenos pentru motoarele de cautare.

Pentru a face pagina web usor de accesat cu crawlere si robotii motoarelor de cautare este imperios necesar ca adresa paginii web sau URL-ul sa fie usor accesibila acestora. Urmatoarele sunt cateva sfaturi care ar putea optimiza URL-ul site-ului dvs.

1. Folositi cuvinte cheie in URL atunci cand sunteti in plin proces de dezvoltare a paginilor site-ului dvs., utilizati cuvintele care sa descrie continutul paginii Web, dar, nu trebuie sa folositi parametri de lunga durata si inutili. Incorporati cuvinte cheie in URL-ul dvs.; poate fi benefic atata timp cat nu exagerati si cat inca descrie continutul paginilor Web.

2. Cand dezvoltati pagina web si incarcati fisierele in site-ul gazda ar fi prudent sa faceti o structura simpla de directoare, acest lucru spune cu usurinta crawlerelor motoarelor de cautare si vizitatorilor site-ului dvs. locatia fisierelor astfel incat acestea sunt vazute evitand explorarea in profunzime prin plasarea in mai multe subdirectoare.

3. Evitati crearea a doua versiuni ale URL-ului dvs. Acest lucru se va diviza “reputatia site-ului iar Google va imparti rankingul paginilor site-ului dvs.

Urmand aceste trei sfaturi va va  ajuta la rezultate mai bune in campania de optimizare pentru motoarele de cautare a site-ului dvs. tinta, in obtinerea calitatii si a rezultatelor dorite.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Un Raspuns la “Friendly URL”

 1. bet365 says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  hello!This was a really brilliant Topics!
  I come from milan, I was luck to find your blog in bing
  Also I get a lot in your website really thanks very much i will come again

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+