RSS

Gazduire website

1 Mar, 2010

Web Sfaturi

web host serverDupa ce numele domeniului este inregistrat, va trebui, de asemenea, sa inchiriati spatiu de gazduire (server)

Inchirerea spatiului web pe server va permite gazduirea site-ul dvs. [sau web hosting ]

Odata ce v-ati inregistrat numele dvs. de domeniu, urmatorul lucru care trebuie facut este  sa cautati o companie specializata in  gazduirea siteurilor web si sa spune ca aveti nevoie sa  gazduiasca site-ul dumneavoastra. Ei vor avea nevoie sa cunoasca numele inregistrat al domeniului .

Angajarea de spatiu pe un server de web pentru a va permite sa “rezervati” site-ul de Internet este in mod normal, cunoscut sub numele de hosting. Termenul “Site-ul web hosting”,descrie locatia fizica a unui site web, sau unde fisierele site-ul web exista punct de vedere fizic .

O societate care furnizeaza acest serviciu este cunoscut ca o “gazda” sau o societate gazda. In mod normal, o companie va gazdui site-ul dvs. de pe serverele lor, la o rata taxa specificata.

Nivelurile de servicii de hosting variaza si costul de  gazduire al site-ului dvs. va fi de obicei masurat prin cantitatea de spatiu de gazduire  de care va fi nevoie pe server. Cu cat dimensiunea website-ului dvs. este  mai mare, cu atat  mai mult spatiu pe server va fi necesar pentru site-ul dvs. si, deci, un cost mai mare.

Odata ce v-ati inregistrat la o companie de gazduire, vi se vor da ceea ce este cunoscut sub numele de detalii FTP ale site-ului dvs. , in esenta, un nume de utilizator si o parola care va vor permite sa transferati fisierele site-ului la serverul gazda pentru a face “sa traiasca”. Nu va faceti griji cu privire la detalii, deoarece acesta este momentul in care Web Design Site efectueaza transferul  pentru tine. Atata timp cat avem informatiile necesare, putem gestiona intregul proces pentru tine.

Partajarea de server hosting

Partajarea de server-hosting inseamna un site web care se afla pe un server mai mare, impreuna cu alte site-uri. Aceasta forma de gazduire este cea mai comuna si cea mai avantajoasa metoda de a publica un site web La inceput, acest tip de gazduire oferea utilizatorilor mai putin control asupra site-ul lor, cu un nivel de securitate perceput ca inferior si care compromitea nivelul normal de performanta al  site-ul web, din cauza numarului altor site-uri web,de pe server. Dar aceasta este acum un lucru al trecutului, cele mai cunoscute  companii de hosting din Romania si europene oferind in prezent gazduire completa si partajare avansata a  site-ul. Aici, la Web Design Site, va putem oferi, de asemenea,pachete de gazduire  de mare valoare, la tarife cele mai bune  disponibile astazi.

Dedicated Server Hosting

Server dedicat-hosting inseamna ca o companie de gazduire web va furniza unui proprietar de site web propriul server, care nu este partajat de orice alt site web. Gazduire Dedicata este indicata pentru un site web mai mare sau  cineva care are de  gestionat mai multe site-uri pe acelasi server. Serverul ofera utilizatorului securitate amplificata, cu fiabilitate imbunatatita daca a fost comparat cu un server de hosting. Utilizatorului i se ofera, de asemenea, o crestere a eficientei software-ului si al optiunilor de configurare decat cele oferite de  hostingul partajat.

In mod normal, costurile asociate cu software de tip server sunt de obicei mari si va fi nevoie de competente tehnice  mai mari  pentru a mentine in mod activ un server dedicat.

Gazduire pe servere Co-locatie

In cazul unei gazduiri pe servere co-locatie , utilizatorul de web site-ul detine pe server, dar nu si locatia fizica a caselor de web gazda a serverului. Acest tip de gazduire este foarte asemanatoare cu “gazduirea dedicata”, dar singura diferenta reala este faptul ca in loc ca gazda web sa furnizeaze clientului un server web, clientii isi pun la dispozitie propriul server. Utilizatorul are control deplin asupra intregului server cu co-locatie hosting. Regresul principal se refera la costul pentru software, de securitate si de intretinere  care este ridicat.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+