RSS

Google Farmer Update

15 Mar, 2011

Google

Odata cu lansarea recenta a asa-numitului algoritm de actualizare “Farmer”, multe companii online s-au intrebat cum si de ce site-urile lor au fost afectate drastic, si prin drastic intelegem o scadere brusca pe pagina cu rezultate ale motorului de cautare Google.

Potrivit Google, in anuntul lor au declarat ca actualizarea “Farmer” a fost pusa in aplicare pentru a viza sau pentru a elimina site-uri din SERP cu continut de proasta calitate sau sarace in continut, sau cele al caror continut seamana izbitor sau este identic fiind direct copiat de pe alt site . In plus, Google a declarat ca algoritmul are in obiectiv si site-uri al caror continut nu este folositor, pe langa cele cu continut sarac.

Timp de mai multe zile, aproape o saptamana companiile SEO au cercetat diferite moduri de a inversa efectele negative  “Farmer”, pana acum, modificarile care ar trebui puse in aplicare se aplica site-urilor  foarte incarcate, sarace in  continut, si au efecte drastice. Exista trei moduri posibile de a aborda astfel de probleme care sunt efect al unui continut sarac si au ca rezultat  interdictia sau scaderea  de ranking Google.

1. Redirecionati sau  eliminati in totalitate paginile web care includ continutul de slaba calitate – in acest fel, impiedicati Google sa vada aceste pagini cu continut de calitate slaba; daca paginile sunt parte integranta a site-ului ar fi mai bine sa refaceti continutul site-ului dvs. si de aceasta data sa acordati o mai mare atentie scrierii unui continut de calitate ridicata.

2. Respectati un raport bun reclama-continut pentru site-uri care se bazeaza foarte mult pe publicitate, este important sa regandim raportul anunturi-continut. Ar fi mai bine pentru site-ul dvs., daca eliminati aceste reclame “in exces”, si sa va concentrati pe dezvoltarea sau crearea unui continut de calitate.

3. Exploatati utilizarea Social Media – prin includerea social media creati impresia ca interactionati de fapt cu clientii si publicul tinta avand ca efect o crestere a reputatiei site-ului dvs.

Pana in prezent, acestea sunt cele trei moduri evidente de combatere a efectelor update-ului Google “Farmer”, mai multe tehnici sau strategii vor aparea cu siguranta  in curand.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+