RSS

Google Local

8 Jul, 2010

Google

google local searchhttps://www.google.com/local/add/login

Chiar daca nu aveti un Website, puteti lista atributele importante ptr afaceri in Google Local Business Center. Acest lucru necesita o anumita pozitie pe Business Center precum si adaugarea tuturor datelor importante (numele, orasul, telefon, descriere, URL-ul, etc), adaugarea de imagini, video, etc. Incadrati cu atentie afacerea dvs. in categoria corecta, in caz contrar veti gasi cu greu informatii relevante.

Ar trebui sa fiti, de asemenea, constienti de termeni pe care ii utilizati pentru completarea domeniilor importante,  ca titlurile si descrierile. Introduceti in cat mai multe informatii relevante despre afacerea dvs. Cu cat sunt mai precise detaliile, cu atat cresc sansele companiei dvs sa ocupe un loc bun in clasament pentru interogari locale. Google vrea sa ofere utilizatorilor cele mai relevante rezultate posibile. Aratati de ce sunteti important pentru un anumit oras sau regiune.

Daca nu ati utilizat pana acum Google Local Business Center, s-a lansat si un ghid complet care va poate ajuta sa incepeti.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+