RSS

Google PageRank Update in ianuarie confirmat!

27 Jan, 2011

Google

google pagerankMulte forumuri, blog-uri si comunitati SEO,  au fost bulversate de cea mai recenta actualizare a pagerank-ului Google. De ce? Va puteti intreba …. atunci cand Google are o actualizare de PageRank, fiecare webmaster verifica  PageRank-ul pentru a vedea daca site-ul a crescut de la ultima actualizare (de obicei, la fiecare aproximativ trei luni).

Google nu a facut o actualizare a barei de instrumente PageRank, din aprilie 2010, si webmasterii si specialistii SEO se intreaba daca acesta a fost sfarsitul actualizarilor Google? Vestea buna este, ca in ultimele 5 zile toate site-urile web au vazut cresteri si scaderi in bara de instrumente a PR lor.

Pentru a afla PageRank-ul site-ului dvs. pur si simplu accesati unul din multiplele intrumente GRATUITE cu ajutorul carora puteti verifca pagerank–ul si doar tastati numele domeniului dvs. domeniu pentru a vedea PageRank-ul paginii dvs. de web dat de catre gigantul de cautare.

Cu toate acestea, amintiti-va acest lucru …. PageRank-ul  nu are efect  asupra pozitiei in clasamentul motorului de cautare! Doar pentru ca aveti un PageRank bun, nu inseamna ca site-ul dvs. va fi listat pe o pozitie mai buna in clasamentul motoarelor de cautare. De asemenea, daca aveti un PageRank scazut, puteti fi in continuare numarul 1 pe Google si alte motoare de cautare importante.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+