RSS

Google Partner Search

26 Apr, 2010

AdWords

Google Partner SearchGoogle a anuntat astazi schimbari ale programului AdWords Certification .

Primul lucru pe care l-au schimbat a fost numele de la Google Advertising Professionals, asa cum l-au lansat in 2004, la Google AdWords Certification program. O parte din aceasta schimbare consta in a oferi mai multe materiale de instruire, examene mai provocatoare pentru certificare, oferta examene mai avansate pentru a testa cautarile, afisare, raportare si analiza, precum si o insigna Certified Partner reproiectata, mai stralucitoare.

Aceasta schimbare presupune ca cei care doresc sa fie certificati in mod individual, trebuie sa treaca acum doua examene. Companiile care doresc sa fie recunoscute au nevoie sa obtina un certificat individual ptr angajati si sa aiba chletuieli de 10.000 de dolari pe trimestru.

Google relanseaza, de asemenea, AdWords Professionals Search, care a luat fiinta discret in decembrie 2009. Noul nume pentru cautare este Google Partner Search .

Google a schimbat, de asemenea, preturile ptr utilizarea structurii AdWords API. Exista acum o noua sectiune de stabilire a pretului preferential care va conduce astfel incat va va incadra intr-o anumita categorie de preturi. Aceasta inseamna ca unii dezvoltatori vor primi gratuit unitati API acest lucru avand la baza analiza cheltuielilor clientilor.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+