RSS

Google Plus: pentru micile afaceri

17 Dec, 2011

Google

Google plusAcordati timp uneia dintre caracteristicile majore Google +, chiar si atunci cand nu exista pagini de afaceri disponibile, este posibila folosirea chat-ului a unui numar de pana la 10 persoane utilizand mijloacele video si audio; se pot alatura si un numar mai mare de oameni dar numai prin chat text. Acest lucru poate fi util unei multimi diferite de oameni si pagini, dar mai ales pentru pagini si  mici afaceri, poate deveni un mare avantaj din mai multe motive.


Primul meu exemplu ar fi o caracteristica oferita ca suport. Orice client sau potential client care are o intrebare sau are nevoie de ajutor se poate alatura in chat si poate cere ajutor in consecinta. Datorita capabilitatilor video chat-ului, interactiunea fata in fata este posibila, si in special sunt indicate, demonstratiile. Daca un client de exemplu, nu stie cum sa foloseasca produsul dvs., apoi serviciul pentru clienti prin video chat ii poate arata exact ce sa faca.

Si cel mai important, in cazul in care o afacere lanseaza un nou produs, atunci video chat-ul poate fi folosit pentru a face demonstratii asupra produsului si eventual pentru a-l imbunatati. In plus, daca exista clienti conectati in acel moment la video chat, ei pot pune intrebari in mod direct cu privire la aspectele care ii intriga. Acest lucru inseamna ca clientii vor avea posibilitatea de a obtine informatii personalizate instantaneu.

Concluzie
Desigur, exista mult mai multe exemple, fara limita putem spune. Fiecare afacere va folosi video chat-ul diferit, dar prin acest lucru demonstreaza ca exista si ei poate constitui un punct de vanzare; nu numai ca, video chat-ul creste standardele de servicii pentru clienti dar creeaza o relatie intre afaceri si client. Cred ca video chat-ul este o caracteristica importanta, si faptul ca se poate folosi de pe orice pagina este deosebit! Cu siguranta este un motiv in plus pentru care paginile Google Plus constituie o resursa mult mai buna decat paginile Fan ale Facebook.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (7 votes cast)
Google Plus: pentru micile afaceri, 5.0 out of 5 based on 7 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+