RSS

Google schimbare algoritm

14 Jun, 2010

SEO Sfaturi

Cei de la WebProNews au vorbit cu Matt Cutts de la Google la SMX Advanced, si s-a pus in discutie Mayday, spunand ca acesta a fost proiectat pentru a incerca la fata locului gradul de calitate al paginilor site-urilor, lucru bun pentru utilizatori.

El a mentionat ca actualizarea respectiva nu a fost parte a eforturilor echipei sale Webspam, dar a fost o parte din cautarea generala de  calitate, si ca interventia umana nu este implicate, Este strict algoritmic.

Nota: Mayday nu este singurul lucru despre care vorbeste Cutts in interviul de mai sus. El vorbeste, de asemenea, Caffeine si sitemap-uri video. Daca aveti un raspuns la oricare dintre aceste lucruri, va rugam sa nu ezitati sa interveni in discutie, prin comentarii .

Cutts spune ca paginile care au continut auto-generat au tendinta de a fi lovite cel mai frecvent de Mayday. Sfatul lui la profesionistii din domeniu afectati de aceasta, este, in principiu in privinta imbunatatirii calitatii. El spune sa va asigurati ca returnati continut de cea mai buna calitate utilizatorilor. Lucruri care nu sunt disponibile in alta parte pot fi de ajutor – (lucruri care nu sunt duplicat, fragmentat sau de calitate inferioara).

Chiar Cutts spune ca nu ar trebui sa va concentrati doar pe motoarele de cautare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Google schimbare algoritm, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+