RSS

Google Social un nou proiect

9 Dec, 2010

Google

Acestea sunt unele dintre numele considerate ca isi disputa primul loc pentru cel mai stimulant, discutat si anticipat proiect social-media. Poate “suprastimulant” este cuvantul potrivit, deoarece, daca TechCrunch lucreaza la un screenshot real (si se pare au facut-o), este doar o bara de instrumente ce contine butonul “share”.

google toolbar


O bara de instrumente? Cu un buton “share”? Acesta e marele proiect social Google?

Cu cateva luni in urma, Eric Schmidt(CEO) a clarificat faptul ca Google lucreaza la adaugarea unui “strat” social  produselor sale, si nu la un anume produs social. Adaugarea unui toolbar este clasificat cu siguran?a, ca un strat.

Dar marea intrebare este evident, Trebuie sa credeti ca estd vorba de mai mult decat un screenshot pentru ca, trebuie sa recunoastem, web-ul nu are nevoie de o alta bara de instrumente de partajare in acest moment. Daca numai despre aceasta este vorba, indifferent ce nume vor da cei de la Google, probabil, nu va mai conta..

(Aparte: O parte a problemei este dorinta insatiabila a industriei tehnologice si de cercetare cu privire la orice este nou si poate aparea in “raza vizuala” Mountain View – chiar daca este la nivelul unui zvon inca.Google dezolta ceva in aria social-media? Va prelua Google Facebook? E imposibil pentru Google sa faca ceva in liniste si, chiar daca compania a dorit sa minimalizeze “produsul social ” si sa elibereze in liniste o bara de instrumente. Cand esti Google, tot ce faci Conteaza… Totul se estimeaza si supraestimeaza

Mai interesant, pentru mine cel pu?in, este un articol scris de Chris Smith Silver de la  Search Engine Land pe blog-ul sau personal, in care isi exprima dezacordul cu  existenta adresei de e-mail in partea de sus a imaginii TechCrunch si, mai important, se intreaba de ce oare un angajat Google ar risca concedierea si alterarea de imagine. Aceasta este mult mai interesant decat o alta bara de instrumente Sharing social.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+