RSS

Google Voice: sprijin pentru micii intreprinzatori

9 Jul, 2010

Google

google voice logoGoogle este cunoscut a fi cea mai populara companie de motoare de cautare si pe parcursul anilor puterea Google a crescut constant si a fost recunoscut ca fiind cel mai important motor de cautare, utilizat de majoritatea oamenilor. Google a intrat in aceasta pozitie prin recunoasterea continua a nevoilor comunitatii pe Internet, atunci cand utilizatorii solicita rezultate de cautare precise , a intreprins mai multe actiuni prin care si-a imbunatatit si dezvoltat algoritmii continuu.

A devenit, parte a fiecarui aspect al comunitatii de internet, prin bloguri si buletine de stiri; Google este in masura sa informeze mai multi utilizatori de internet despre progresele facute de companie in ceea ce priveste diferitele stadii de dezvoltare ale proiectelor. A introdus in zona de dezvoltare si alte servicii pentru comunitatea de internet pentru a ajuta oamenii sa devina mai productivi la birou, la scoala sau in mijloacele lor de existenta. Google a lansat aplicatii cum ar fi Google Chrome pentru nevoile utilizatorilor de internet de a avea un browser web mai rapid,sau Google Docs pentru cei care nu isi pot permite sa plateasca licenta  pentru  Office, printre altele. Acestea sunt doar cateva dintre diferitele aplicatii si din portofoliul Google, care ajuta utilizatorii de internet in general.

Google si-a imbunatatit portofoliul lansand inca o aplicatie care ar putea ajuta proprietarii de afaceri mici precum companiile de SEO si consultantii SEO.

Marile corporatii si proprietarii afacerilor mici au un lucru in comun. Au nevoie sa comunice si sa colaboreze in timp real. Fara ca proprietarii de afaceri sa dispuna de surse de finantare corespunzatoare nu sunt capabili sa maximizeze vanzarile din cauza si asta sin cauza lipsei de comunicare in timp real. Constientizand aceasta problema Google a lansat Google Voice, aceasta este o aplicatie „cost-eficienta” care va permite intreprinzatorilor mici si mijlocii sa dirijeze problemele de comunicare si comportamentul colaborativ similar omologilor lor de la marile companii. Google a dat proprietarilor de afaceri mici o cale de a comunica in timp real, prin furnizarea  caracteristicilor Google Voce in mare proportie gratuit  iar pentru altele la costuri rentabile.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+