RSS

Identificarea White Hat si Black Hat SEO

14 Dec, 2010

SEO, SEO Sfaturi

In domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare , exista asa-numitele tehnici Seo “Black Hat” si “White Hat”. Aceste tipuri de abordari privind optimizarea pentru motoarele de cautare sunt parti diferite ale aceleiasi monede, ceea ce inseamna ca una este aferenta unui SEO “legal” si cealalta unei parti intunecate a SEO.

Cu toate acestea, din cauza actualelor instrumente si tehnici SEO din ce in ce mai diferite este dificil pentru orice companie de optimizare sa identifice tehnica considerata ca fiind “White Hat” si care ar putea “Black Hat”. Cunoasterea sau identificarea tipului de tehnica SEO folosita este imperativ necesara pentru fiecare companie SEO din cauza faptului ca acest lucru va ajuta la evitarea unor greseli atunci cand dezvolta sau implementeaza strategii SEO.

Desi nu este specificat concret ce inseamna  “White Hat” SEO, unele tehnici SEO “White Hat” pot fi considerate mai tarziu ca tehnica SEO “Black Hat”, datorita faptului ca unii consultanti sau agenti SEO ar putea abuza in utilizarea acestor strategii. Desi nu exista o clasificare standard privind strategiile “White Hat”, exista mai multe criterii care pot fi luate in considerare atunci cand diferentiem o tehnica  “White Hat” de una “Black Hat”.

Unul dintre criteriile care pot fi luate in considerare in identificarea unei tehnici SEO “White Hat” este ca societatea sau consultantul SEO creaza intotdeauna continut unic,  proaspat si de inalta calitate ceea ce pentru o pagina web este o mina de aur din punct de vedere  SEO. Scrierea de continut unic, in sine, este deja consumatoare de timp, dar recompensele, desigur, sunt foarte mari. Al doilea criteriu “White Hat” SEO este existenta unei dezvoltari continue a link-urilor iar astfel de link-uri sunt luate doar de la site-uri de inalta calitate  si relevante insa nu si recurgerea la orice tip de link care poate fi interpretat ca spam.

Aceste doua criterii, daca se poate observa isi au radacina in doi factori care pot afecta o campanie SEO concentrata atat pe continut cat si asupra obtinerii de link.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+