RSS

Incepand o afacere online

29 Nov, 2010

Web Design, Web Sfaturi

afacere onlineDemararea unei afaceri online s-ar putea dovedi a fi o sarcina foarte obositoare, mai ales la inceput, daca nu stiti cum sa incepeti si nu aveti pe nimeni care sa va ghideze in ceea ce faceti. Angajarea unui web developer profesional poate fi o modalitate  pentru cei care nu au experienta necesara dezvoltarii unui site, precum si promovarea acestuia.

Chiar daca ati apelat la serviciile unui designer profesionist sau dezvoltator de site-uri web este inca important pentru un client sa fie informat asupra pasilor de pornire a unei afaceri online; in cele din urma acest client se va ocupa si isi va gestiona singur site-ul web.

Invatarea web design-ului si a modalitatilor de promovare a site-ului este destul de usor, este daca stiti de unde sa incepeti, deoarece clientul sau dvs ca proprietar de site sunteti inca parte a procesului decisional; in caz contrar este posibil ca site-ul dvs. sa nu fie pozitionat acolo unde va asteptati.

Este important deci sa invatati cum sa incepeti site-ul dvs. pentru ca opiniile, sugestiile si cerintele dvs vor fi extrem de valoroase in dezvoltarea site-ului. Primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare, este conceptualizarea site-ului dumneavoastra.

Este important ca dvs, clientul sa participati activ la acest stadiu al dezvoltarii site-ului dvs., deoarece aceasta va determina totul, de la proiectare pana la continut.

Cercetarea  cuvintelor cheie intra, de asemenea,in  aceasta etapa de dezvoltare a site-ului si ceea ce trebuie sa luati in considerare atunci cand cautati cuvantul cheie cel mai adecvat si viabil este de a stabili cautari lunare totale de astfel de cuvinte cheie iar raportul ideal este dat de cele care au un volum mare de cautare si prezenta scazuta pe site-urile concurentei.

In al doilea rand determinati si inregistrati numele domenului dvs.

Daca va concentrati in principal pe branding puteti integra numele complet al companiei dvs., dar daca doriti sa va concentrati atat pe SEO cat si pe branding, trebuie sa integrati cel putin un cuvant cheie in numele dvs. de domeniu si acesta ar trebui sa fie un cuvint cheie primar. Cuvintele cheie trebuie sa fie, usor de memorat si recunoscut de catre oameni pentru a castiga cat mai multi vizitatori loiali site-ului dvs.

In cele din urma trebuie sa cunoasteti modul in care site-ul dvs. a fost instalat si modalitatilie de set-up pentru a va permite repararea site-ului dvs. in conditiile in care nimeni nu va fi disponibil pentru a va ajuta.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+