RSS

Intelegerea motoarelor de cautare

21 Feb, 2011

SEO, SEO Sfaturi

Motoarele de CautareFiecare consultant SEO cauta sa inteleaga cea mai mare parte a motoarelor de cautare si anume algoritmul acestuia. Algoritmul Google este considerat a fi principalul motiv de existenta al motoarelor de cautare, fiind de asemenea, cea mai buna explicatie pentru existenta campaniilor de optimizare. Algoritmul Google este principala aplicatie utilizata in procesul de cautare afisand permanent clasamentul site-urilor online. Diferitii algoritmi ai motorului de cautare functioneaza pentru a indexa si, pentru a face legaturi intre termenul de cautare si utilizator.

Algoritmul principalelor motoare de cautare afiseaza site-urile in functie de clasament, cele care sunt indexate sau cele care sunt numai in baza de date si astfel de clasamente sunt sursa de informatii cu privire la companiile SEO care doresc optimizarea site-urilor pentru clienti in conformitate cu algoritmul motoarelor de cautare; singurul lucru care face din SEO o sarcina plictisitoare este faptul ca algoritmii de cautare Google sunt pastrati secret de catre societatile motorului de cautare pe internet.

De aceea, nici o agentie de SEO nu stie cu siguranta  criteriile intregului  proces sau modul in care un site este plasat in clasament. Este crucial sa aveti in echipa un  consultant SEO sau  o companie specializata SEO care stie aceste clasamente si cunoaste diferiti algoritmi ai motorului de cautare, astfel incât sa determine un loc cat mai bun prin campanii SEO. Sunt diferite tipuri de algoritmi de cautare Google.

1. Cautare cheie sau Lista – un astfel de algoritm isi concentreaza cautarea prin a “vana” o cheie. Tipul de cautare ce se face prin acest algoritm este liniar, ceea ce presupune cautarea prin intermediul bazei de date ca intr-o lista. Acest lucru poate fi comparat cu cercetarea on-line a unei liste.

2. Ramnificare sau Cautare ramificata – acest tip de cautare este axat pe incercarea de a gasi datele cele mai generale, in esenta, cele mai specifice. Acest algoritm analizeaza datele precum ca fiind o referinta catre datele cele mai specifice; aceasta este intr-adevar considerata ca fiind aplicabila in cautarea web, deoarece datele  sunt legate intre ele prin intermediul web .

Acestea sunt doar doua tipuri de algoritm al motoarelor de cautare pe internet. Puteti gasi in continuare alte forme pe care vor fi discutate in articolele ce vor urma.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Intelegerea motoarelor de cautare, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+