RSS

Intretinerea Site-ului

4 Mar, 2010

Web Sfaturi

Itretinere WebSiteCa un arbust in crestere, care necesita udare regulata si aranjare, ca o masina care in mod regulat trebuie sa fie dusa in service, un site necesita si el intretinere periodica si corecta. Orice incepator s-ar  mira cu siguranta ce fel de intretinere ar necesita vreodata un site. Desi ar putea suna amuzant, defectele unui website care nu este intretinut  in mod corespunzator ar putea cauza probleme mari intregii retele de afaceri, care este asociata website-ului.

Intretinerea site-ului nu este un proces plictisitor. Tot ce este nevoie este verificarea periodica a intregului site, care sa includa verificare webdesign, imagini, link-uri sparte, functionalitatea script-ului, de inspectie a Content Management System si bariere de plata (daca este cazul) si asa mai departe. Cuvantul “control” nu este, de fapt,  cuvantul corect,  pentru ca procesul de verificare al site-ului nu poate fi facut de catre orice persoana care nu are suficiente cunostinte despre proiectarea si codificarea site-ului.

Ar fi semnificativ daca intretinerea s-ar face des, poate zi de zi, daca este posibil. Proprietarii de site sunt insistenti de obicei asupra verficarii site-urilor de afaceri de multe ori, deoarece problemele se identifica cel mai devreme si se reduc sansele de pierdere a datelor. Ea permite, de asemenea corectarea defectelor imediat, in loc sa permita problemelor sa ia forma unui gigant.

Intretinerea unui website nu se limiteaza doar la verificareaa site-ului ci include, si modernizarea continutului prin intermediul sistemului de management al continutului si alte schimbari pe care dumneavoastra, in calitate de proprietar, le puteti cere. Persoana care se ocupa de intretinerea site-ului dvs. ar actiona in principiu ca webmaster,care ar avea grija de toate activitatile “din spate”ale site-ului. La Web Design Site vom aloca acelasi programator ce a dezvoltat site-ul dumneavoastra sa il intretina. Scopul ptr care facem acest lucru este pentru ca noi credem ca acest programator ar avea cu siguranta o intelegere mai buna decat oricine altcineva despre functionalitatea intregului site si modulelor sale. Aceasta este ceea ce ne face unici fata de orice alt furnizor de servicii si aceasta se reflecta in succesul nostru.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+