RSS

Lansarea oficiala a site-ului IoiO BoUtIqUe

13 Sep, 2010

Web Design

Seoweb Seco are placerea de a va anunta lansarea oficiala a site-ului  www.otila.ro Incadrat in categoria tip magazin online, IoiO BoUtIqUe este magazinul virtual cu obiecte lucrate manual in care gasiti colectii de bijuterii pentru ocazii speciale sau pentru fiecare zi, obiecte de decoratiuni interioare si tapiserii tesute din fir sau margele.

IoiO BoUtIqUe

Am dezvoltat acest magazin plecand de la ideea frumusetii zilnice, a bucuriei cotidiene, a femeii care e frumoasa in fiecare zi, nu doar la evenimente speciale, la nunta sau la petreceri.

Bijuteriile care va impodobesc casa sunt si ele prezente prin tapiserii sau elemente de decoratiune interioara. Veti gasi sugestii care sa va inspire in a comanda ce e specific casei voastre

“Mi-am dorit sa dau magazinului un aer luminos, intr-o zona de fantezie si poezie.

Am creat aceste colectii de bijuterii pentru femeia care vrea sa fie frumoasa in fiecare moment, in orice imprejurare. Intrand in magazinul meu va puteti bucura de cadouri, de modele originale, de produse personalizate.

Orice model se poate adapta gustului si personalitatii fiecaruia. Daca va place un model dar il vreti in alte materiale sau in alte culori nu trebuie decit sa-mi scrieti.

Din aceasta toamna va astept la IoiO BoUtIqUe!”

Seoweb Seco S.R.L.

Seoweb Seco, companie care realizeaza web design, implementare de web site-uri si optimizare pentru motoarele de cautare. Intelegand prin Web Design orice proiect ce implica optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web, puteti avea dumneavoastra un site cum este www.otila.ro insa pe baza dorintelor dumneavoastra, si al profesionalismului nostru.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+