RSS

Lansarea oficiala: glamour-hair.ro

4 Oct, 2010

Web Design

glamour hairPrezenta online ramane cea mai buna metoda de promovare a unei companii si a produselor acesteia, indiferent de profilul sau.

Seoweb Seco  prin intermediul Web Design Site anunta lansarea site-ului www.glamour-hair.ro , site de prezentare construit  in ton cu  timpul si conform tendintelor actuale de colorit si functionalitate.

Firma de distributie autorizata din Germania pentru extensii de par si produse profesionale “Glamour Hair”, si-a inceput activitatea in 2007, si treptat s-a extins, avand o retea mare de colaboratori in toata tara.

„Am analizat si am testat preturile si calitatea parului oferite pe piata din Romania si am hotarat sa distribuim extensii de par din Germania la cele mai competitive preturi.

Extensiile de par sunt netratate chimic. Tinem cont de standardul inalt al clientiilor nostri si, de aceea, vrem sa le oferim calitate deosebita la un pret mic, garantandu-le satisfactia.

Suntem relatia si sursa ta de incredere pentru extensii naturale de inalta calitate.”

Seoweb Seco  creata cu intentia de a aduce un plus de prospetime pe piata din domeniu si de a veni in sprijinul firmelor care doresc sa-si creeze sau sa-si imbunatateasca  prezenta online prin site-uri web de calitate, la standarde internationale nu isi limiteaza serviciile doar la web design, ci ofera clientilor  consultanta de specialitate, marketing online, gazduire.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Lansarea oficiala: glamour-hair.ro, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+