RSS

Lansarea versiunii 2.0 a site-ului

5 Oct, 2010

Web Design

SeoWeb SecoSEOWEB SECO SRL anunta lansarea versiunii 2.0 a site-ului gazduire.web-design-site.ro, site de promovare si vanzare a serviciilor de webhosting si nu numai. Odata cu lansarea versiunii 2.0 a site-ului, am introdus pentru client noi pachete de hosting, fiecare pachet incluzand numeroase gratuitati (scripturi, livesupport, user management) .

In premiera,oferim inregistrarea gratuita de domenii  .eu, .com, .org, .net, .info, .biz, .us,. name, .mobi, alaturi de un Pachet Profesional de gazduire web oferit de firma noastra.
Cu ajutorul site-ului punem la dispozitia clientilor spatiu pe serverele din Bucuresti incepand de la 0.58EUR / luna. Pe langa spatiul oferit (incepand de la 50MB), latimea de banda ( incepand cu 1500MB/luna), prin intermediul Gazduire.Web-Design-Site.ro se ofera si servicii de promovare online, inregistrare de domenii romanesti si internationale, ticket support, mentenanta, administrare….

Compania SEOWEB SECO SRL are ca scop dezvoltarea de programe pentru internet, marketing si optimizare a website-urilor pentru motoarele de cautare, realizare de actiuni de publicitate si promovare online.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+