RSS

Linii directoare pentru White Hat SEO

5 May, 2011

SEO, SEO Sfaturi

white hat seoDomeniul optimizarii pentru motoarele de cautare a devenit rapid o afacere de multe milioane si asta din cauza ca exista multi asa-numiti consultanti SEO , aparuti peste noapte.

 

Multe companii SEO par a fi experte in domeniul de optimizarii pentru motoarele de cautare online, motiv pentru care multe companii sunt, de obicei pacalite in achizitionarea de servicii afland mai tarziu ca serviciile contractate pot face mai mult rau decat bine cautarii site-ului prin intermediul unui motor de cautare si prezentei online al acestuia, lucru ce poate fi atestata de catre cei care au pierdut in clasamnet atunci cand Google a lansat algoritmul Panda.

Clientii care au nevoie de un serviciu SEO trebuie sa stie ca exista doua metode SEO pe care o firma SEO  le poate utiliza. Una se numeste tehnica White Hat iar o alta se numeste tehnica Black Hat. Tehnica Black Hat este considerata de multe motoare de cautare ca fiind una negativa sau  spunand mai simplu, un mod de rau de a conduce campania dvs. de optimizarea pentru motoarele de cautare.

Acest lucru este din cauza faptului ca aceasta utilizeaza strategii si tehnici care sunt proiectate pentru a “pacali” motoarele de cautare si in cele din urma, efectul este acela de a manipula rezultatele motorului de cautare; acest tip de strategie sau metoda nu are efecte pe timp indelungat deoarece motoarele de cautare incearca continuu sa detecteze prezenta  tehnicilor Black Hat, pentru ca rezultatele motoarelor de cautare sa fie mult mai precise. Daca metoda Black Hat  a unui expert SEO  este detectata la un site web, ar putea provoca sanctionarea site-ului si excluderea din afisarile pe pagina de rezultate a motorului de cautare.

Tehnica White hat pe de alta parte, reprezinta cel mai bun mod de a conduce Campania dvs. SEO. Aceasta, din cauza faptului ca strategiile implicate in metoda White hat SEO includ doar strategiile pentru motoare de cautare-friendly. Strategii specifice White hat implica cercetare de cuvinte cheie extinse, construind o structura a site-ului si o retea de legaturi interne, crearea de continut de inalta calitate si construirea de link-uri relevante.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Linii directoare pentru White Hat SEO , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+