RSS

Link Building cu bloggeri

10 Jun, 2010

SEO Sfaturi

link buildingOamenilor le place sa vada crescand numarul adeptilor lor. Mai important, puteti incepe sa le cititi materialele si sa cautati  oportunitati de implicare.

Retweet sau trimiteti mesaje despre cele mai bune postari de pe blog. Nimic nu spune sa acordati mai multa atentie decat  atat cat este necesara pentru promovarea muncii lor prin Twitter.

Faceti mentiuni si oferiti link-uri catre postarile lor de pe blog. Singer, observa ca primeste ocazional e-mail de la persoane care doresc ca el sa le promoveze compania, dar cand analizeaza blogul acestor companii, nu exista nici o dovada care sa indice ca si ei ar face acelasi lucru referitor la blogul lui, si observa ca nu fac altceva decat sa se promoveze singuri. Sa nu fiti in locul acestui gen de Blogger!

Afisati-va reclama pe blog-ul lor. A  fost o mare discutie recent in ceea ce priveste succesul constructorului de link cu privire la abordarea relatiei de publicitate. Evident, nu ar trebui sa urmariti aceasta strategie exceptie facand cazul in care aveti de fapt un buget alocat pentru anunturi, dar presupunand ca ati apela la ea, este o scuza buna pentru a incepe o conversatie.

Participati la  discutii in cadrul acelorasi comunitati. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este sa cititi si sa comentati pe blog-ul lor. Dar puteti merge mai departe, comentand pe blog-urile pe care si ei posteaza comentarii. Folositi BackType pentru a gasi comentariile  pe care ei le-au postat pe alte bloguri si participati. O modalitate eficienta de a face acest lucru in mod regulat este de a va abona la RSS feed pentru comentarii.

Trimiteti  E-mail cu  intrebari, comentarii, sau laude cu privire la un articol de pe blog. Va puteti prezenta si explica succint  cu ce se ocupa compania dumneavoastra, dar nu cereti (sau nu asteptati) favoruri. Daca primiti raspuns, un bun follow-up ar putea insemna o oferta pentru a vedea cum puteti ajuta. Au nevoie de publicitate? Poate  organizeaza o conferinta,  au nevoie de voluntari sau de ajutor prin sponsori (daca da, ce fel)? Puteti trimite un tricou? Puteti sa le oferiti un cont gratuit sau esantion de produs?

Faceti cunostinta cu ei personal la conferinte. Desi acest lucru este adesea cel mai bun mod de a cunoaste oameni, la conferinte este mai dificil , deoarece bloggerii populari au multe oferte (de la oameni ca tine). Un reprezentant PR  memoreaza fotografiile bloggerilor inainte de conferinta astfel incat sa ii poata recunoaste in multime. El poarta, de asemenea, o cutie de Batoane  energetice, deoarece stie ca vorbitorii  nu au intotdeauna timp de achizitie pentru alimente. Este un mod inofensiv in care ii puteti ajuta.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Link Building cu bloggeri, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: ,

Un Raspuns la “Link Building cu bloggeri”

  1. Site Design says:
    VA:R_U [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    un articol foarte bun …

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+