RSS

Locul cuvintelor cheie

14 Feb, 2011

SEO Sfaturi

cuvinte cheieCuvintele cheie sunt considerate a fi una dintre pietrele de temelie a unei campanii SEO. Mai mult, cuvintele cheie sunt utilizate de catre cei care folosesc motoarele de cautare pentru a cauta subiecte sau URL-uri de site-uri web.

Fiecare expert SEO stie ca Google va afisa un site sau continutul unui site extrem de optimizat pentru anumite cuvinte cheie folosite sau introduse de utilizator in caseta de interogare a motorului de cautare. Relevanta se masoara in functie de cat de bine optimizat este cuvantul cheie in cadrul site-ului.

Optimizarea cuvintelor cheie se poate face prin repetarea dar relevanta acestora; prin utilizarea cuvantului cheie ales in locatii specifice in cadrul site-ului. Prima metoda ar ridica problema daca utilizarea ei ar avea sau nu ca rezultat inregistrarea ca spam sau nu, din cauza utilizarii excesive a cuvintelor cheie fara relevanta pentru  articol sau continut. A doua metoda pe de alta parte, este pe deplin controlata de catre proprietarul site-ului, sau agentia SEO . Urmatoarele sunt diferite  moduri pe optimizare a cuvintelor cheie, integrandu-le in locatii diferite, in site-ul dvs..

1. URL-ul sau numele domeniului – utilizati ori de cate ori este posibil sau introduceti cuvinte cheie in numele domeniului dvs, deoarece cuvintele cheie alese sunt strans legate de tema generala a site-ului sau ar putea reprezenta centrul principalelor servicii sau produse pe care le oferiti prin inermediul site-ului dvs., deci, ar fi intelept sa includeti astfel de cuvinte cheie principale in adresa dvs. URL sau numele domeniului.

2. Integrati cuvinte cheie in numele de fisiere – in cazul in care site-ul dvs. foloseste diverse fisiere cum ar fi imaginile ar fi prudent sa adaugati cuvinte cheie in numele fisierului ce contine imaginile. Aceasta in afara de faptul ca ati putea adauga cuvantul cheie in atributul “alt” al elementului imagine folosind codul HTML.

3. Ori de cate ori este posibil si relevant folositi  cuvinte cheie in antet .

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Locul cuvintelor cheie, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+