RSS

Magazinul Online 4 Turbo Exim Lansat

24 Jan, 2011

Web Design

4turbopieseautoSeoweb Seco SRL  prin intermediu web-design-site.ro are placerea de a va anunta lansarea oficiala a  site-ului  4turbopieseauto.ro . Incadrat in categoria tip magazin online de piese auto site-ul este destinat tuturor clientilor, realizat intr-o prezentare de calitate, cu un design prospat, ilustrand perfect talentul si calitatile designerilor de la Seoweb Seco SRL.

4 Turbo Exim SRL:

Inca de la infiintare, ne-am ocupat de comercializarea pieselor auto, ceea ce ne confera o experienta bogata in acest domeniu.

Comercializam piese auto originale si aftermarket, anvelope, uleiuri si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se producatori consacrati din dorinta de a va pune la dispozitie doar produse calitative si competitive, oferind cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca.

Piesele sunt livrate din stoc si la comanda, acoperind toata gama de autoturisme straine, cat si modelele producatorului autohton Dacia.

Seoweb Seco dezvolta proiecte ce implica optimizare web, internet marketing, template design, dezvoltare de aplicatii web; astfel puteti avea dumneavoastra un site cum este 4turbopieseauto.ro insa unic, pe baza dorintelor dumneavoastra, si al profesionalismului nostru.

Seoweb Seco,  aduce un plus de prospetime pe piata din domeniu si  vine in sprijinul firmelor care doresc sa-si creeze sau sa-si imbunatateasca  prezenta online prin site-uri web de calitate, la standarde internationale, nu isi limiteaza serviciile doar la web design, ci ofera clientilor  consultanta de specialitate si marketing online.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Magazinul Online 4 Turbo Exim Lansat, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , ,

2 Raspunsuri la “Magazinul Online 4 Turbo Exim Lansat”

 1. Luca says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Suntem in web 2.0 Design-ul este invechit, navigarea foarte grea.
  In plus: Featured Products. Magazinul este pentru Romania, de ce nu faceti un efort sa traduceti scriptul, macar sa iasa lucru cum trebuie.

  Sunt curios cat ati fost plaiti pentru magazinul asta online !

  • coco69 says:
   VN:R_U [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   Multumim pentru critica.
   “Featured Products” a fost rezolvata traducerea.
   In ceea ce priveste Design-ul este Prestashop Standard este ceea ce s-a cerut si asta s-a si platit.

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+