RSS

Mod de abordare ecologica SEO

30 Aug, 2010

SEO

seoOptimizarea organica ptr motoarele de cautare este un proces SEO ce nu are la baza plata, adica site-ul va obtine trafic pe cai “naturale” inseamnand  ca nu va fi nevoie de metode extraordinare care cel mai adesea nu fac decat sa coste. Construind un comportament SEO pentru site-uri fara niciun cost financiar este una dintre cele mai bune modalitati de abordare ecologica SEO.

Cu toate acestea, daca exista un lucru care trebuie investit, acesta este timpul. Aceasta din cauza faptului ca procesele organice SEO sunt procese obositoare. Diferite companii si consultanti SEO fac urmatorii pasi pentru a realiza SEO organic.

  1. Crearea unui bun continut al site-ului – pentru abordarea SEO organic se crede ca un bun continut al site-urilor  “este principala forta motrice care conduce la cresterea traficului pentru site-ul tinta. Acest lucru ar trebui sa impuna consultantilor si companiilor de SEO crearea de continut mare, actualizat in mod regulat, precum si continut interesant.
  2. Site-uri de urmarire “traker” – având un site de urmarire instalat pe site-ul dvs. este o parte importanta  SEO organic, dar, desigur, tracker-ul ar trebui sa fie fara nici un cost si acest lucru poate fi realizat prin utilizarea Google Analytics. Acest site poate aduna date relevante cu privire la progresele inregistrate de site-ul dvs. in termeni referitori la trafic .
  3. Link-urile externe si interne – sunt considerate a fi “poduri”, care conecteaza o pagina la alta si sunt utilizate de crawlerele pentru a accesa eficient sau pentru a aduna date din diferite pagini ale site-ului.
  4. Experienta utilizatorului – desi este imposibil de apreciat este important sa se ia in considerare experienta utilizatorului ca un factor; experienta utilizatorului se poate baza in principal pe usurinta utilizarii site-ului, ceea ce inseamna furnizarea unei  navigari usoare pentru utilizator. Un utilizator cu experienta poate aduce trafic pentru site-ul dvs. prin cresterea loialitatii vizitatorilor site-ului.
  5. Interactivitate site-ului -, deoarece principala tinta pentru SEO organic este cresterea traficului unui site in mod natural, atunci ar fi prudent pentru companiile si consultantii SEO sa se integreze in  interactivitatea site-ului, ceea ce inseamna ca site-ul trebuie sa aiba un grad de interactivitate situat  la acelasi nivel cu cel al utilizatorului, un element care ar putea duce la  cresterea loialitatii vizitatorilor.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+