RSS

Modalitati de a mari Page Rank-ul

4 Nov, 2010

SEO Sfaturi

google pagerankA face din site-ul dvs. unul cu autoritate este o sarcina dificila, pentru ca in primul rand site-ul trebuie sa aiba o “reputatie” buna. Reputatia se obtine in contextul optimizarii pentru motoarele de cautare cand un site a castigat link-uri pe cai naturale si are incorporat un continut actualizat. Acest lucru poate fi realizat doar prin desfasurarea unei campanii solide de SEO folosind doar tehnici standard, desi exista o multime de tehnici si strategii SEO, care este posibil sa nu aiba de fapt nici un efect in a obtine un page rank considerabil.

“Page ranking” este un termen patentat Google care este dat site-urilor cu autoritate si care au o cantitate considerabila de link-uri bune in spate. Existenta a sute de tehnici SEO care identifica, strategia care ar avea efect in imbunatatirea clasamentului este un mare avantaj. Urmatoarele constituie un ghid privind strategiile care va pot oferi un numar considerabil de backlink ce pot influenta clasamentul.

1. Faceti astfel incat site-ul dvs. sa fie cunoscut de directoarele motoarelor de cautare, prin prezentarea URL-ului site-ului directoarelor   motoarelor de cautare. Efectul acestui fapt va fi nu numai castigarea de backlink-uri, dar are o influenta asupra prezentei dumneavoastra pe motoarele de cautare primare cum ar fi Google, Yahoo si Bing.

2. Continutul este inca cea mai buna cale in obtinerea de backlink si de trafic, prin urmare va trebui sa creati articole bune, informative si unice.

3. Alaturati-va forumurilor! Forumurile sunt “camera” de discutii si fiecare site-forum va permite sa plasati semnatura sub cont, pe care il puteti folosi de fapt, pentru a posta un link catre site-ul tau.

4. Postati  articole pe site-uri de specialitate, acest lucru va permite nu doar sa castigati backlink, dar si o cantitate considerabila de trafic, in mare parte trafic tinta, deoarece cei care vor citi articolul dumneavoastra sunt cei interesati de acel subiect.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Modalitati de a mari Page Rank-ul, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Un Raspuns la “Modalitati de a mari Page Rank-ul”

  1. Servicii SEO says:
    VA:R_U [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Foarte interesant articolul. Am citit cateva articole din blog-ul tau si i-mi place cum scrii. Eu cred ca am reusit o performanta cu Page Rank-ul. La ultimul update de Page Rank, am urcat de la 0, la 6, dupa numai doua luni de inregistrare a numelui de domeniu. Ma ingrijoreaza faptul ca in Romania, nu sunt site-uri pe domeniul SEO, cu asa Page Rank, mare. Poate la urmatorul update am sa scad insa, este bine ca am reusit aceasta performanta.

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+