RSS

Motoarele de cautare si dispozitive Multi-Touch

2 Jul, 2010

Mobil

multi touchEvident interfata motoarelor de cautare trebuie sa fie adaptata pentru fiecare aparat. IPad-ul nu suporta Flash, deci orice continut video incorporat in rezultatele de cautare va trebui sa fie disponibil ca HTML 5 video – si pentru orice alte formate pe care diferite dispozitive Touch care nu accepta Flash. Acest lucru este important pentru ca Bing arata continutul media integrat direct in pagina, ca parte a unui canal de divertisment .

Google a lansat deja o aplicatie ptr iPad – similara cu cea de pe mobil – care include cautare, e-mail si alte produse populare Google.Un  IPad poate rula doar o singura aplicatie la un moment dat, asa ca acest lucru face mai usoara comutarea intre produsele Google si web. Cu toate acestea, majoritatea consumatorilor nu vor dori sa instaleze o aplicatie, garantand ca lucrul site-urilor de cautare cu sistemele de operare si browserele de diferite tablete este cheia.

Exista aici o oportunitate pentru inovatie. Google deja ofera cautare pe baza de amprenta vocala pentru telefoanele Android si iPad; pana acum am gasit cu precizie variabila, dar fara nici o indoiala ca se va imbunatati in timp. Aceasta inovatie poate merge mai departe: ecrane touch care incurajeaza utilizarea degetelor – deci exista oportunitate de a permite utilizatorilor sa interactioneze in acest fel cu rezultatele de cautare, de exemplu, extinderea cutiilor prin swiping sau desenarea de cercuri pe harti pentru a gasi afaceri locale pe aceasta raza.

Deci, expertii estimeaza zilele de viata ale tastaturii si mouse-ului – dar va mai trece mult pina ca ele sa ajunga sa fie depasite. Asa cum am acceptat ecrane touch pe telefoane alaturi de tastaturi, la fel operatiuni executate prin atingerea pe ecran vor fi o experienta de masa. Cu toate acestea, acest lucru ar putea duce la o crestere a greselilor de tastare si cautare;cu totii avem uneori sindromul “fat-finger”!

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Motoarele de cautare si dispozitive Multi-Touch, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Un Raspuns la “Motoarele de cautare si dispozitive Multi-Touch”

  1. WP Themes says:
    VA:R_U [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    Amiable dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+