RSS

Multilanguage Website

5 Mar, 2010

Web Sfaturi

Multilanguage WebsiteUn website multilanguage este un site care are  mai multe versiuni pentru diferite limbi. Desi conceptul nu a fost adoptat mai devreme, tendinta actuala a salutat conceptul ca fiind ceva inovator. Avem acum posibilitatea de a vedea un numar destul de mare de site-uri care au suport multilanguage. Aceasta prevedere ajuta foarte mult utilizatorii de site care doresc sa citeasca continutul website-ului in limba in care le este usor sa citeasca.

Scopul principal al acestui concept este de a raspunde nevoilor utilizatorilor din intreaga lume. Tendintele de schimbare si globalizare au dus la nevoia de adaptare a acestui concept revolutionar,care este acum acceptat de milioane de utilizatori pe internet din intreaga lume.

Acest lucru mai poate fi privit, ca o modalitate inovatoare de depasirea limitelor si barierele care exista intre diferite regiuni. Cat mai multe din companiile noi si-au inceput recent activitatea cu scopul de a satisface clentii de pe piata locala si internationala, fiind vital pentru acest lucru existenta unui suport multilingv pentru website-urile lor. Desi o afacere ar putea  sa fie initiata fixindu-se ca piata target clientela locala, scopul final al oricarei afaceri este acela de a vea o arie de raspindire cat mai vasta Deci, ar fi indicat ca afacerea sau site-ul oficial sa fie dezvoltate in toate limbile pe care proprietarul afacerii le considera a fi importante Prioritatea pentru o limba sau alta poate fi data in functie de numarul de vorbitori care viziteaza site-ul, sau de numarul de vorbitori,care sunt luati in considerare ca potentiali clienti ai acelei activitati comerciale.

Sondaje diferite adoptate in diferite parti ale lumii arata ca exista mai mult de 130 de milioane de utilizatori de Internet din intreaga lume, dintre care mai mult de 90 de milioane sunt non-vorbitori de limba engleza. Aceste statistici uimitoare au determinat  marile firme de afaceri online sa ia in considerare crearea  unui website multilanguage.

Este un fapt ca nici un om de afaceri adevarat  nu ar dori niciodata sa-si piarda din volumul de activitate, doar pentru motivul ca el nu cunoaste cerintele pietei, sau pentru ca potentialul client nu cunoaste limba in care este creat site-ul sau. Pentru a depasi aceste neajunsuri ,conform studiilor efectuate s-a observant o crestere a procentajelor  cu privire la existenta de website-uri multilingve. In acelasi timp, este esential sa fim foarte atenti, pentru ca orice greseala comisa in traducere ar putea duce la pierdere in afaceri. Metoda recomandabila este aceea de a avea site-ul tradus de o firma cu reputatie,care poate face fata situatiei,si nu utilizarea unor metode automate de traducere.

La Web Design Site, dezvoltam website-uri multilingve pentru clientii nostri si pentru a-i ajuta sa-si extinda afacerea lor in orice loc al lumii.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+