RSS

Nu obtinem link-uri fara continut?

6 Jul, 2010

SEO Sfaturi

link buildingUneori constructorii de link-uri pot lucra magic – nu fac un elefant sa dispara prin magie, dar realizeaza o legatura buna pentru un site ce nu are neaparata nevoie de magie. Obtinerea de link-uri este, din unele puncte de vedere, o arta secreta. Din pacate, cu timpul multe intreprinderi se indreapta catre constructorii de link-uri de care au nevoie mai mult decat de magie, au nevoie de un miracol.

Dar, miracolele se pot intampla! Sigur! Cu creativitate, planificare, gandire, timp … O o, nu, asta nu e un miracol, este ceea ce se numeste “a-ti face treaba”.

De fapt, exista o gramada de motive pentru care oamenii vor link dintr-un alt site, dar sunt si cateva motive comune pentru care nu vor.

Fara Continut

Acesta este atat cel mai evident cat si cel mai probabil motiv pentru care, un site gaseste link-uri cu greutate. Este minunat sa aiba clasicele; istoria companiei, paginile de produs, si copia promotionala. Dar asta nu e cu adevarat continut, cel putin acel tip de continut pe care il vizeaza constructorii de link-uri.

Fiecare site comercial vinde ceva, au produse si politici de confidentialitate si garantii expediere. Aceste elemente sunt pentru site-uri ceea ce creditele sunt la un film. Fiecare film le are, dar nimeni nu merge la un teatru pentru a le viziona. La fel nimeni nu vrea link catre site-ul dvs de vanzari.

Aveti nevoie de continut corelat – continut care este util, interesant, suficient de interesant pentru a atrage link-uri. De asemenea, inseamna sa faci parte dintr-o comunitate si sa contribui cu ceva unic domeniului dvs.

Imi imaginez ca te poti simti descurajat atunci cand se pare ca tot ceea ce vrei sa spui sa spus deja. Si ce daca? Stii cat de multe variante diferite ale complotului Romeo si Julieta a vazut  aceasta lume? La dracu, povestea nici nu a fost originala atunci cand Shakespeare a scris-o.

Intr-adevar  inovarea este dificila, dar este OK sa spui ceva ce nu este nou, daca o spui in maniera proprie. perspectiva ta este diferita decat a oricarei personae de mai inainte sau orice persoana care va veni dupa. Si cand toti ceilalti gresesc, invatati sa colectati munca altora si sa o oferiti intr-un mod organizat si accesibil, pentru ca asta este ceea ce face un continut mare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+