RSS

O prima impresie conteaza …

7 Jul, 2010

SEO Sfaturi

online marketingUneori, oamenii isi fac o impresie gresita despre un site imediat, impresie care nu are nimic de-a face cu erorile tehnice. Aspectul si utilitatea pot fi deosebit de influente atunci cand cineva judeca calitatea unui site.

Nu exista nici o regula conform careia cineva trebuie sa cheltuiasca mii de dolari pe un site strigator. Dar exista anumite lucruri care, in general, ar trebui sa fie evitate, cum ar fi luminozitatea excesiva, fundaluri deranjante ptr ochi, text imens si intermitent, si fonturile comice. OK, poate ultima este doar din punctul meu de vedere.

Dar ceea ce e mai rau decat a avea un site care arata ca sic si a fost proiectat in epoca  Prodigy este un site care face o ghicitoare referitor la cine esti si ce faci. Functia de baza de site-ul dvs. ar trebui sa fie clara. Daca obligati vizitatorii sa se simta precum Colombo cautand indicii despre afacerea dvs i-ati scos deja din ecuatie.

Nimeni nu vrea link catre un site care nu este de incredere, chiar si contra cost. OK, unii oameni ar face orice pentru bani, dar aceste link-uri sunt neplacute oricum.

A da un link este echivalent cu a da un vot de incredere si o multime de oameni inca mai trateaza acest lucru asa cum se cuvine. Cei mai multi webmasteri nu doresc sa-si diminueze credibilitatea prin trimiterea vizitatorilor propriilor site-uri in necunoscut. Fiind concisi, sofisticati si organizati ne va ajuta sa convingem oamenii ca ne ridicam la acel standard pentru a obtine un link.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+