RSS

Oamenii au rabdare zero pentru probleme tehnice

7 Jul, 2010

SEO Sfaturi

link buildingChiar daca aveti un continut mare si o multime de oameni care va urmaresc, este posibil sa nu obtineti schimb de link, deoarece site-ul dvs. este prost din punct de vedere tehnic. Link-uri sparte, mesaje de eroare, cod murdar, incarcare lenta, chiar si pop-up-ul poate fi descurajant pentru vizitatorii noi si potentialele  link-uri.

In anii mei de link building, am avut un numar de cereri respinse, deoarece site-ul nu se incarca, atunci cand cineva dorea sa-l viziteze, sau au existat ecrane pop-up enervante sau redirectionarea defectuoasa  creand o fundatura. Oamenii au rabdare zero pentru probleme tehnice, si cred de multe ori ca eficienta si calitatea unui site web este o reflectare a calitatii afacerii ca un intreg.

Deci, daca cineva este in cautarea sa citesca sau sa ceara un link catre ceva de pe site-ul dvs., dar atunci cand acestea apar, raman uimiti sau timpul de lucu sau de asteptare este mare, vor gasi gratificare instantanee in alta parte.

Avand o functionare buna a site-ului si este un pilon de SEO , in general, motoarele de cautare, si utilizatorii prefera un site accesibil . Codurile de curatare, reducerea timpului de incarcare , si navigarea cu obstacole si link-uri sparte sunt o modalitate foarte buna de a pastra oamenii fericiti pe site-ul dvs.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+