RSS

Obtinerea Link-urilor de calitate

7 Jul, 2010

SEO Sfaturi

link buildingGoogle a fost cunoscut a fi cel mai solicitat, dintre toate motoarele de cautare; acest lucru este evident datorita faptului ca gigantul motor de cautare este numarul unu in ceea ce priveste numarul de utilizatori care impartasesc informatii pe internet comparativ cu alte motoare de cautare.

Din aceasta cauza multe comanii si consultanti SEO ar dori ca site-urile lor sa aiba backlink precum si alte strategii incorporate SEO pe care Google le-ar recunoaste. Recent, pe blog-ul Google webmasterii au dezvaluit un mod de a castiga link-uri de calitate .

Primul lucru pe care Google l-a luat in considerare in construirea link-urilor este modul de implicare intr-o comunitate, aceasta inseamna, ca social media va juca un rol foarte important in procesul de constructie a link-urilor dumneavoastra. Potrivit Google, a fi membru al unei comunitati va ajuta cu siguranta la construirea unor link-uri de calitate crescand credibilitatea dvs. online. Cu toate acestea, nu este suficient sa fiti doar membru al comunitatii; este de asemenea important sa va angajati in activitati ale acesteia, cum ar fi forumuri sau sa raspundeti prin comentarii la postari, fiind un membru activ.

In al doilea rand, regula conform careia “continutul este rege” este aplicabila in continuare; cu toate acestea, Google precizeaza ca continutul dvs. trebuie sa fie cel care poate ajuta la informarea publicului sau la rezolvarea unei probleme. Google considera ca aceste informatii care ajuta alti utilizatori ca fiind un alt mod de a creste link-ul si reputatia .

In al treilea rand, nu ar trebui sa fiti foarte incantati cu privire la propunerile care vin automat; conform Google acest lucru poate fi un efort inutil de a construi backlink, de aceea directorul de propuneri este de fapt considerat a fi ineficient de catre Google. In loc sa sugerati vizite pe site-uri de succes, comparati strategiile lor  si inspirati-va din acestea pentru a obtine tehnici care sa se aplice campaniei dvs. SEO.

In cele din urma, Google a declarat pe blog ca ar fi cel mai bine sa usurati misiunea vizitatorilor site-ului dvs. partajand continutul, aceasta presupunand plasarea unui buton ca “retweet” pe Twitter si ” Facebook “.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Obtinerea Link-urilor de calitate, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+