RSS

On-page SEO

21 Apr, 2010

Web Design

on page seoUn client m-a intrebat recent cum stiu cand calitatea continutului este suficient de buna. Aceasta intrebare este interesanta deoarece este inradacinata intr-o stare de spirit  “Ceea ce este necesar pentru a obtine cele mai bune rezultate SEO? ” Cu toate acestea, aceeasi intrebare poate fi aplicata destul de larg.

In urma cu ceva timp, continutul dezvoltat special pentru scopuri de SEO on-page a insemnat, in general, un anumit nivel de inserare in mod artificial a cuvintelor cheie in continut. Cand auzi oamenii vorbind despre SEO copywriting , ei se refera la  “Ce cuvinte cheie vreti sa va asigurati ca sunt incluse in articol?”

Articolele care rezulta cel mai bine in cautare, de multe ori nu sunt citite, pe de alta parte, motoarele de cautare, devin din ce in ce mai bune in detectare atunci cand continutul nu este scris complet natural. Exista putine sanse in a castiga rank pentru motorul de cautare cu concluzia ca continutul dvs. este fie prost scris, fie este scris cu intentia de a manipula cautarea. Ganditi-va la acest lucru in functie de obiectivele motorului de cautare pentru a oferi o experienta de calitate utilizatorilor, si puteti vedea ca acest lucru ar putea fi cu usurinta un factor negativ in infuentarea clasamentului.

Aceste preocupari sunt remarcabile, exista o multime de motive sa va ganditi la SEO on-page atunci cand alcatuiti o strategie bine structurata a continutului. Aceasta ajuta la largirea ariei de cautare si poate creste  gradul de perceptie a motorului de cautare cu privire la calitatea paginilor site-ului dumneavoastra.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+