RSS

Optimizarea imaginilor site-ului

1 Dec, 2010

SEO, SEO Sfaturi

optimizare siteFiecare optimizare conteaza, acesta este principiul care ar trebui sa stea la baza punerii in aplicare si planificarii urmatoarelor campanii SEO. Multe companii de Web Design si consultanti SEO au ca metoda de lucru abordarea standard in procesul de optimizare pentru motoarele de cautare ceea ce ar putea da efecte dezastruoase. Aceasta cauza faptului ca nu exista o solutie unica pentru procesul de optimizare.

Exista mai multe strategii si tehnici care ar trebui sa fie puse in aplicare inainte pentru ca aceste eforturi sa aiba succes. Cel mai rau lucru legat de SEO este ca nu aveti un indicator exact pentru a sti daca startegiile SEO puse in aplicare au contribuit la rezultatul global al campaniei SEO.

Este important de retinut ca, desi strategiile nu sunt constante sau nu au strandarde de masurare, exista unele strategii care sunt considerate a fi metode comune de optimizare a motoarelor de cautare. Printre acestea este procesul de optimizare a imaginilor integrate in site-ul web. Diferitele elemente sau tag-uri utilizate pentru a insera diferite imagini au capacitatea de a purta cu ele cuvinte cheie diferite prin intermediul  atributului “alt”.

Pentru a optimiza complet diferite imagini din site-ul dvs., este imperativ ca trebuie respectate urmatoarele principii:

1. Utilizati texte descriptive ca nume de fisiere pentru imaginile dvs., numele de fisiere imagine pot avea un efect mare asupra optimizarii site-uluidvs., prin urmare, va trebui sa redenumiti numele fisierului ce contine imagini in functie de descrierea acestuia.

2. Utilizati un text descriptiv in tag-urile imagine atributul “alt”, dupa cum se mentioneaza mai sus, atributul “alt” al tag-ului imaginii poate sa contina fraze sau cuvinte cheie, prin urmare, este imperativ sa utilizati acest atribut pentru a insera cuvinte cheie descriptive.

Nu uitati, textul descriptiv  trebuie sa fie concis si relevant.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

2 Raspunsuri la “Optimizarea imaginilor site-ului”

 1. VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Am o intrebare de novice….imi puteti explica diferenta intre tagurile alt si title pentru imagini?

  • coco69 says:
   VN:R_U [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   titlul se vede atunci cand se duce mouse-ul pe deasupra imaginii ..
   alt tag se vede atunci cand nu se vede imaginea din cauza unei erori

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+