RSS

Optimizarea pentru Google

18 Feb, 2011

SEO, SEO Sfaturi

googleGoogle este cunoscut ca fiind motorul de cautare cel mai frecvent utilizat in lume, acest lucru este dovedit de faptul ca in fiecare luna motorul de cautare atinge o medie de saptezeci optzeci la suta (70% -80%) din utilizatorii de internet in timp ce restul de treizeci de procente este subdivizat de alte motoare de cautare.

Acest lucru a dat dreptate faptului ca Google a devenit un nume uzual fiind considerat cel mai popular motor de cautare. Din aceste motive Google a devenit tinta principala a consultantilor SEO in ceea ce priveste stabilirea obiectivelor pentru campaniile SEO.

Google se axeaza pe a livra utilizatorilor rezultatul cel mai relevant aferent cautarii lor specifice, algoritmul motorului de cautare fiind actualizat constant pentru a atinge acest obiectiv. Google a lansat mai multe linii calauzitoare pentru cei care sunt incepatori in domeniul optimizarii pentru motoarele de cautare si in continuare prezentam unele dintre aceste recomandari precum si unele observatii recente cu privire la actualizarea factorilor care influienteaza clasamentul Google.

1. Cautati cele mai bune cuvinte cheie pe care sa le includeti in tag-ul titlu, meta tag-ul si in continutul site-urilor dvs. Cuvinte cheie ar trebui sa fie alese in mod corespunzator in functie de ceea ce majoritatea utilizatorilor tasteaza in caseta de interogare a motorului de cautare pentru ca aceste cuvinte cheie sa fie eficiente.

2. Creati link-uri de calitate, ar fi indicat sa utilizati cuvinte cheie sau expresii relevante pentru a face legatua cu pagina dorita in loc sa folositi expresia “Click aici”.

3. Cresteti reputatia site-ului dvs. prin construirea de link-uri catre site-uri de renume, reputatia unui website poate fi recunoscuta prin intermediul rangului paginii.

4. Fiti social. Aceasta presupune promovarea site-ul dvs. pe diferite platforme sociale.

5. Dezvoltati site-ul dvs. in scopul de a imbunatati timpul de incarcare al paginii. Cu actualizarile recente ale algoritmului de cautare Google, a inclus ca factorul ce influienteaza clasamentul, viteza de incarcare a unui site “.

6. Includeti continut proaspat, bogat in cuvinte cheie si original; lucru usor de realizat prin integrarea de blog-uri in site-ul dumneavoastra.

Acestea sunt unele din liniile calauzitoare pe care multe companii SEO le urmaresc, nimic nu va opreste insa sa fiti creativ si sa va dezvoltati propria strategie, dar in acest sens ar trebui sa analizati ceea ce trebuie si ce nu trebuie facut  in SEO.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+