RSS

Optimizarea unui site 2

15 Feb, 2011

SEO, SEO Sfaturi

Optimizare pentru Motoarele de Cautare SEOGoogle este considerat a fi, la nivel mondial, cea mai mare companie privind motoarele de cautare care au ocupat aproape saptezeci la suta (70%) din piata, exceptand faptul ca este deja un  nume comun. Avand saptezeci la suta din traficul mondial prin intermediul Google nu este de mirare cum multe companii  SEO si Web Design se concentreaza pe obtinerea unei pozitii in prima pagina a rezultatelor motorului de cautare Google.

Multe site-uri, bine optimizate pentru motoarele de cautare primesc o mare cantitate din trafic de la Google, ca motor de cautare, restul provenind din alte surse. Daca am stabilit importanta Google in obtinerea de trafic si conversii, vom analiza si modul in care Google claseaza site-urile sale in pagina  de rezultate a motorului de cautare.

Motorul de cautare se bazeaza pe diferiti factori clasament si desi exista peste doua sute, considerati a fi un secret Goolgle, multi consultanti SEO au putut dobandi cunostinte despre acesti factori incercand, esuand si prin cercetari extinse. Optimizarea unui site pentru Google, ar insemna ca site-ul ar trebui sa urmeze pur si simplu directiile stabilite de catre Google. Din fericire, Google a lansat un ghid referitor la ce putem si ce nu putem face in procesul de optimizare pentru motorul de cautare sau pentru promovarea unui site.

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti si pe care si alte companii  SEO il fac este sa cititi ghidul Google pentru webmasteri. Desi ghidul Google pentru webmasteri nu este solutia pentru intreaga dvs. campanie SEO veti citi probleme, veti intelege si va va ajuta sa stabili o baza buna pentru campanie SEO a site-ului dvs.

In al doilea rand trebuie sa va concentrati intotdeauna pe utilizarea unor metode sau strategii “acceptabile” in campania dvs. SEO; nu incercati sa inselati motoarele de cautare si nu apelati la tehnologii Black Hat pentru optimizarea site-ului dumneavoastra. Google si alte motoare de cautare actualizeaza in mod constant lista cu diferite tehnici si strategii Black Hat de aceea este foarte usor pentru motorul de cautare sa detecteze daca un site web utilizeaza sau nu aceasta tehnica si, daca nu ca site-ul risca sa fie interzis de motorul de cautare ca sanctiune pentru folosirea tehnicii Black Hat.

In al treilea rand trebuie sa fii creativ, intotdeauna in cautarea constanta a “urmatorului lucru maret”,  consultantii SEO cu reputatie se folosesc de creativitatea lor, pentru a gasi o noua strategie nesaturata in piata, si o data dezvoltata sau descoperita va ajuta la cresterea traficului, care, de asemenea, este un factor care contribuie la pozitionarea in clasamentul SERP Google.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+