RSS

Pasii initiali pentru o campanie SEO

30 Nov, 2010

SEO, SEO Sfaturi

SEO web designPotrivit multor companii de Web Design si consultanti SEO drumul catre o  campanie SEO etica este impartit in general in patru etape.

Prima se refera la cercetarea  cuvintelor cheie, a doua la dezvoltarea  continutului, a treia la dezvoltarea web si a patra la procesul de link building. Acestea sunt considerate de catre multe companii de Web Design de optimizare pentru motoarele de cautare ca fiind un sablon general pentru dezvoltarea site-ului, precum si pentru promovarea acestuia.

Aceste etape sunt incadrate in categoria tehnicilor “white hat SEO”  si desi ar putea parea foarte usor de facut, sunt de fapt foarte dificil de realizat. Prin urmare, este important pentru orice companie de Web Design si consultant SEO sa inteleaga care sunt diferitele etape incluse in aceste categorii generale, in vederea punerii corecte in aplicare a  detaliilor campaniei de  optimizare pentru motoarele de cautare.

Prima etapa este cercetarea de cuvinte cheie, cunoscut fiind faptul ca cuvintele cheie care vor fi utilizate pe site-ul dvs. vor forma piatra de temelie a intregii campanii  SEO. De aceea, este potrivit ca o campanie SEO sa inceapa prin cercetarea cuvintelor cheie care ar putea fi utile. In cadrul  aceastei etape companii de Web Designle de Web Design si consultantii SEO vor analiza pe baza unor calcule si statistici, determinand astfel care cuvinte cheie ar putea ajuta la generarea unui volum mare de trafic comparativ cu concurenta. Cercetarea de cuvinte cheie presupune, si cercetarea cuvintelor cheie utilizate de catre concurenta, mai ales a acelora care au pozitii mai bune in clasamentul motorului de cautare.

A doua etapa este dezvoltarea continutului, in acest stadiu aveti deja conturat proiectul de design si continutul site-ului dvs. Dezvoltarea site-ului si a continutului acestuia ar trebui sa includa sugestiile si ideile dvs in scopul de a realiza ceea ce doriti, insa fara a compromite planurile de marketing  viitoare ale site-ului dumneavoastra. Dezvoltarea de continut include alegerea si incorporarea de imagini in cadrul site-ului web, precum si dezvoltarea continua a continutului si  proiectarea structurii de navigare pentru site, element foarte important de altfel.

Urmand modul conventional SEO si folosind doar tehnici “White hat SEO” va puteti astepta ca locul in  clasament al site-ului dvs. sa fie undeva pe prima pagina .

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Pasii initiali pentru o campanie SEO, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , , ,

Un Raspuns la “Pasii initiali pentru o campanie SEO”

  1. anca says:
    VA:R_U [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

    Cred ca depinde foarte mult si de compania care se ocupa de campanie. Sunt curioasa cam care sunt companiile care au avut cele mai bune rezultate.

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+