RSS

Profitati de comunitatile online existente

9 Jun, 2010

Social Media

comunitati onlineIn cazul in care Mohammad nu poate merge la munte, sa vina muntele Mohammad.  Daca vizitatorii nu vin la tine, ar trebui sa mergi tu la ei.  Planul tau de marketing ar trebui sa includa site-uri care unesc si care fac parte din comunitatile din perspectiva dvs..

Marketing pentru comunitati existente

Facebook este locul evident pentru a incepe. Twitter este urmatorul si apoi restul de retele sociale. Dupa aceea, mai departe! Sunt sigur ca vor fi multe forumuri pe sectorul respectiv, vizitati acestea si observati prezenta.

Alaturati-va conversatiei

Daca aveti ceva de spus si nu exista deja un blog, un site de stiri sau de un grup Facebook dedicat pe acelasi subiect, atunci ei, probabil, considera o idee buna sa se alature conversatiei.

De exemplu, publica o parte din blog pe Digg sau Reddit. Ei au deja  cititori si cele mai multe dintre aceste servicii permit un link inapoi la site-ul dvs. si  incercati construirea link-uri.

Gasiti ce se potriveste manusa

In cazul in care baza de clienti este Afacerile Start-up, du-te la un blog de pornire de afaceri, forum sau alt canal. Acolo veti gasi audienta exacta si deja angajata in conversatie. Puteti obtine date de contact si link-uri inapoi la site-ul dvs., in timp ce creste numarul de cititori catre blog-ul dvs..

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , , , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+