RSS

Promovare site prin legaturi

6 Mar, 2013

SEO Sfaturi

link buildingPromovarea unui site prin legaturi este cunoscuta sub forma de link building. Acest lucru, pana in 2012 era “la liber”. Adica nu conteaza ce trimiteri ai catre site-ul tau, cele de calitate proasta sau irelevante nefiind luate in seama, contand doar cele relevante.

Ei bine, acum, Google penalizeaza site-urile ce au link-uri irelevante sau de proasta calitate. Penalizeaza si aparitiile nenaturale ce fac trimiteri catre site.

Ce inseamna link catre site nenatural?

Intr-un timp scurt (sau nu neaparat), pe internet sa apara sute sau mii de link-uri catre site, toate cu ancora text “link building”. Daca aceasta legatura apare de pe pagini care nu au legatura cu subiectul respectiv, atunci Google penalizeaza in mod sigur site-ul. De ceva timp, acest lucru, a devenit esential in promovare site .

Ce inseamna link natural catre site?

Se pleaca de la faptul ca site-ul primeste legaturi controlabile, create de catre noi, dar si legaturi pe care le pot face diferiti utilizatori catre  site printr-un blog propriu, comentariu, printr-un forum sau social media. Permanent trebuiesc monitorizate aceste legaturile facute de utilizatori catre site-ul nostru pentru a fi siguri ca sunt relevante.

Un exemplu de legatura relevanta este atunci cand subiectul unei pagini aflate pe internet este cel vizat de noi. Legatura contine textul ce are relevanta cu ambele pagini.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Promovare site prin legaturi, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Tags: , , ,

4 Raspunsuri la “Promovare site prin legaturi”

 1. Marius says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  In cat tip da rezultate aceasta metoda?

 2. adidasi says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Adica eu, referitor la articolul pe care tu tocmai l-ai scris sa pun text ancora cuv. adidasi, pot fi penalizat, neavând leg. cu subiectul discutat?!

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+