RSS

Promovare web: calea cea dreapta

13 Dec, 2010

SEO, SEO Sfaturi

Promovare webAsa cum orice companie  de web design sau consultant SEO ar spune mereu, un site, mai ales unul de comert electronic va fi inutil daca nu este gasit de catre publicul sau tinta.  Aceasta este forta majora a optimizarii pentru motoarele de cautare, capacitatea de a oferi unui site posibilitatea de a obtine trafic, devenind vizibil pe diferite motoare de cautare.

Promovarea site-ului dvs. este a doua modalitate principala care trebuie luata in considerare dupa ce ati implementat procesul de dezvoltare, care include, de asemenea, diferite  procese de optimizare  “on page”.

Promovarea site-ului dvs. se poate realiza prin obtinerea de backlink de la alte site-uri, desi, daca site-ul este actualizat periodic si structurat corespunzator, este imperativ sa-l promovati in continuare ceea ce se poate realiza prin utilizarea site-urilor sociale. Inscrierea site-ul dvs. pe site-uri sociale ar putea contribui la promovarea online a site-ului dvs., totusi, ca si precautie, promovarea excesiva a site-ului dvs pe site-uri sociale ar putea afecta campania dvs. avand ca rezultat perceperea de catre motoarele de cautare ca fiind continut spam sau promovare spam.

Una dintre cel mai bune modalitat de promovare a site-ului dvs. este prin blog, anuntand orice actualizari sau produse noi introduse in site-ul dvs. ceea ce ar ajuta la cresterea reputatiei site-ului dvs. si implicit a afacerii. Nemaivorbind de faptul ca desfasurati un process de marketing pentru produsele dvs. prin blog. Cand creati un articol pentru blog trebuie sa va asigurati ca comunicati ceva semnificativ prin continutul acestuia , un paragraf sau o propozitie nu vor fi de ajuns. Scrieti articole interesante, tineti cont de faptul ca nu promovati in principal site-ul  pentru “crawl”-ul motorului de cautare ci va promovati produsele  pentru potentialii utilizatori de internet.

In al doilea rand trebuie sa va ganditi la comunitatea- tinta, deschideti  comunicarea cu alte persoane din comunitate si intretineti discutii;  acest lucru ar ajuta in promovarea site-ului dumneavoastra. Evitati cererea de link spam si chiar achizitionarea de link-uri.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+