RSS

Promovare website

4 Mar, 2010

SEO Sfaturi

Promovare websiteUn numar mare de utilizatori de Internet prefera sa gaseasca o companie, folosind  un motor de cautare, in loc sa tasteze  numele complet de domeniu (URL) sau adresa direct in bara de adrese. Deci, ce implicatii are acest fapt asupra unei afaceri care a investit o suma mare de bani in campanii de publicitate offline? Aceasta inseamna ca asemeni publicitatii offline, vor trebui sa planifice strategii de promovare website pentru motoarele de cautare, deoarece nu pot garanta ca vor fi gasiti de oamenii care sunt in cautare de afaceri, prin utilizarea unui motor de cautare.

Vizitatorii de website-uri, care sunt directionati catre site-ul dvs. de catre motoarele de cautare ca Google, Yahoo si MSN au tendinta de a fi un public tinta, deoarece au cautat sectorul dvs. de activitate pe piata. Dar daca nu ati implementat o strategie de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), poate inseamna ca potentialii clienti  nu pot sa va gaseasca si nu puteti face afaceri cu ei. Este destul de simplu – daca site-ul nu este “vizibil” sau se afla in partea de jos in topul motoarelor de cautare, nu va atrage aceeasi cantitate de vizitatori ca un website care are o pozitie fruntasa in clasamentul de cautare.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteti face pentru a mari traficul site-ului dvs. este de a urca in clasamentul motorului de cautare, prin implementarea unei optimizari Search Engine sau a strategiei de SEO. Pozitia site-ului dvs. pe primele pagini ale unei cautari este absolut decisiva pentru succesul dumneavoastra.

Optimizarea site-ului pentru motorul de cautare a castigat mai multa popularitate ca oricand, realizand  succes online. Cum va fi gasit cu usurinta un website printre miliarde de alte pagini web de pe Internet? Pot fi multi cei care cauta produsele sau serviciile unei afaceri Doar avand un site aspectuos nu inseamna ca acesta va fi gasit de potentialii clienti folosind motoarele de cautare, cum ar fi Google, Yahoo si MSN. Toate motoarele de cautare au propriul set de reguli pentru a determina ce site-uri vor afisa ca rezultate de cautare. Acest lucru inseamna ca pentru a obtine un site bine clasat, acesta trebuie sa fie conceput in mod corect gindind SEO.

Promovarea website-ului in motoarele de  cautare trebuie sa fie o parte puternica a oricarei campanii de marketing online. SEO este componenta fundamentala care conduce rezultatele cautarii si directioneaza  traficul catre un website ducand la vanzari mai bune si un profit mare. Doar implementarea optimizarii website-ului pentru motoarele de cautare si de cuvinte cheie legate de publicitate poate fi suficient pentru a ridica cu pana la 80 – 90 la suta  traficul pe site-ul dumneavoastra.

Search Engine Optimization va ajuta sa:

 • Obtineti un loc mai bun in clasament fata de concurenta dumneavoastra
 • Un grad ridicat de recuperare a investitiilor
 • Creste traficul pe site obtinand popularizarea brand-ului
 • Extinde cota de piata

Cheia este sa construiti o fundatie solida pentru o afacere online de succes. Pentru a va domina concurenta, veti avea nevoie de optimizarea site-ului ptr motoarele de cautare folosind strategii ce contin informatii de ultima ora, conforme cu ultimele schimbari de calcul ( algoritm de cautare, statistici la zi, s.a) ale motoarelor de cautare. Web Design Site va poate face cateva oferte  de cost ptr  servicii SEO, de la nivel corporativ, pachete de solutii pentru IMM-uri care nu isi pot permite sa iasa de pe piata.

Pentru a prospera pe Internet, aveti nevoie sa va promovati intentionat website-ul prin strategia de Search Engine Marketing. Topul rezultat poate consolida sau pot distruge o afacere pe Internet.

Nu uitati – marea majoritate a cautatorilor  nu trec niciodata de prima pagina cu rezultate de cautare, deci, daca site-ul dvs. este cotat slab, sansele de a fi gasit sunt dificile. Nu lasati succesul afacerii dumneavoastra la intimplare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Promovare website, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , ,

2 Raspunsuri la “Promovare website”

 1. coco69 says:
  VN:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Eu personal plec de la alta idee:
  Dupa ce faci un website si investesti munca, bani si uneori pierzi timpul pretios pe care il ai pentru tine sa vezi ca rezultatul este sa vezi decat tu website-ul si cel mult prietenii tai….
  De aceea spun ca este neprofesionist sa incepi un proiect fara sa iei in considerare cateva aspectele:
  1. Construire;
  2. Gazduire;
  3. Mentenanta (intretinere);
  4. Promovare.
  Daca oricare din cele patru puncte nu este indeplinit la un nivel de profesionalism adecvat – este posibil sa fie bani pierduti.
  In alta ordine, cresterea semnificativa a traficului catre site, se face uneori cu un nivel foarte ridicat de munca, incercari si perseverenta.
  Pentru a doua nelamurire: garantia de a fi in top se poate realiza decat cu ajutorul unui abonament permanent de promovare iar acestea sunt cele mai accesibile si din punct de vedere financiar, altfel exista si variante de plata anuala a abonamentului.

 2. vladimir says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Da cred, dar am auzit ca sa ajungi pe prima pagina face mai mult decat face un site destul de mare.
  Apoi cine garanteaza ca ramai acolo ca dupa ce apelam la firma si se incheie treaba?

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+