RSS

Promovarea SEO prin Social Media

29 Oct, 2010

SEO Sfaturi, Social Media

social bookmarkingTendinta actuala in zilele noastre este integrarea compartimentului social media in strategiile SEO. Aceasta este data de natura companiilor  SEO de a gasi noi strategii care ar putea fi integrate in campaniile lor SEO in scopul de a fi cu un pas inaintea concurentei.

O tehnologie ce a castigat recent teren in randul utilizatorilor de internet si / sau membrilor prezenti in retelele social media, unul dintre cele mai  populare brand-uri de social media , Facebook , are, conform relatarilor, mai mult de cinci sute de milioane de membri si este  in crestere. Social media a inceput sa devina strategia tinta pentru  campaniile consultantilor si  companiilor SEO datorita faptului ca poate aduce o crestere semnificativa de trafic, mai bine directionat decat ceea ce este in prezent asigurat de catre motoarele de cautare.

Un trafic orientat catre publicul tinta se poate obtine mult mai usor de la utilizatorii de social media comparativ cu utilizatorii motoarelor de cautare din cauza faptului ca acesta are capacitatea de a furniza trafic orientat, care poate promova site-ul in fata utilizatori de internet care prezinta aceleasi interese sau interese adiacente continutului site-ului tinta.

Desi companiiile sau consultantii SEO se pot axa pe diferite strategii SEO, strategia social media a fost vazuta ca o cale de a  creste numarul de “link-uri inbound” catre site. Largind aria, din cauza capacitatii social media de a permite utilizatorilor sa partajeze date, link-uri , imagini,sau texte,  companiile si consultantii SEO, au privit social media ca cel mai simplu mod de a face un anumit subiect sa circule sau pentru schimbul de informatii despre un anumit site care este vizat de o strategie de campanie social media, parte integranta a unei campanii SEO.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+