RSS

Promovarea unui site si presa

24 Feb, 2013

SEO Sfaturi

Promovarea unui site si presaO legatura trimisa inseamna un vot pentru site-ul tau. Daca articolul scris este relevant si acopera subiectul, atunci votul este pozitiv. Bineinteles ca atunci cand publicam un articol,  trebuie sa alegem cu grija site-ul unde apare. Daca site-ul este relevant (sa aibe legatura cu subiectul scris de noi), atunci putem sa consideram ca avem o Strategie de promovare pentru Google reusita.

De multe ori, un consultant seo, decide ca articolul scris sa nu duca o legatura (link) direct la site si vrea sa promoveze un alt articol mai vechi ce contine trimitere catre site-ul principal.

O alta tehnica, este sa trimita un comunicat oficial de presa, care, apoi sa fie promovat printr-o serie de articole relevante si detaliate, care sa faca trimitere catre comunicatul de presa.

Ce scriem in textul ancora?

Ei bine, aici este o intreaga teorie … se pare ca atunci cand textul ancora nu prea are legatura cu subiectul, putem sa fim penalizati. Apoi textul de legatura este bine sa nu fie cu varianta scurta a cuvantului cheie vizat de catre noi pentru promovarea site-ului.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Promovarea unui site si presa, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+