RSS

Prospetimea sau calitatea site-ului?

28 Jun, 2010

SEO Sfaturi

A trecut ceva  timp de cand am analizat unul din videoclipurile specialistului Google Q & A, Matt Cutts, insa am gasit recent, o particularitate deosebit de interesanta, avand in vedere accentul care a fost pus in ultima vreme pe prospetime in motoarele de cautare.

Intrebare utilizatorului, in acest film special, spune:

Unii oameni au impresia ca blogurile sunt bune pentru SEO numai daca acestea sunt actualizate frecvent. Cat de mare este rolul pe care il joaca frecventa in PageRank-ul blogurilor si altor site-uri dinamice? Nu este mai important continutul decat numarul de posturi pe zi / saptamana?

Raspunsul lui Matt este ca intr-adevar, mult mai important este sa avem continut de calitate, dar frecventa poate fi un lucru bun si frumos pentru utilizatori. In esenta, daca postati mai frecvent, oamenii au mai multe motive pentru a reveni. Ceea ce poate fi bun pentru evidenta numarului de pagini vizitate.

Cu toate acestea, dupa cum spune Matt …

Ori de cate ori va ganditi la motoarele de cautare, este mult mai important sa va ganditi la calitatea continutului dvs. De exemplu, pe blog-ul meu, eu nu postez in fiecare zi.. Uneori, nu postez in fiecare saptamana . dar incerc sa ma asigur ca fiecare post contine ceva util …

Calitatea este intotdeauna prioritatea numarul unu, dar nu cred ca trebuie spus  ca prospetimea nu conteaza. Desigur, Google a ie?it cu Caffeine pentru a cre?te viteza cu care indexeaza continutul astfel incat sa poata oferi cele mai proaspete rezultate posibile.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Tags: , ,

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+