RSS

Realizarea unui bun website

8 Mar, 2010

Web Sfaturi

Realizare WebsiteOri de cate ori un website este construit, este in mod normal, clasificat ca fiind unul bun sau nu. Desigur, aceasta categorisire nu este oarecum ci este evaluat avandu-se la baza cativa factori. Acesti factori pot fi considerati ca fiind elementele constitutive ale unui site bun.

Primul si cel mai important factor, ceea ce face un website sa fie bun este definirea scopului pentru care decidem crearea lui. Este cu siguranta necesar sa avem o imagine foarte clara cu privire la scopul existentei site-ului. Crearea machetei generale si a culorilor ce vor fi utilizate joaca un rol vital. Desi este adevarat ca frumusetea este in ochii celui care priveste,  trebuiesc luate unele masuri de baza, pentru a face site-ul atragator.  Cateva detalii minore, cum ar fi utilizarea de amestecuri, culori, alinierea si utilizarea imaginilor adecvate trebuiesc luate in considerare.

Continutul website-ului utilizat trebuie sa fie foarte concis, clar,sa explice in acelasi timp conceptul de baza. Continutul, care ar trebui sa fie dezvoltat, in functie de publicul tinta, trebuie sa fie interesant, sa conduca si sa propulseze cititorul sa efectueze actiunea pe care voi ca proprietari ai site-ului o doriti.

Accesibilitatea usoara a site-ului este foarte importanta. Deoarece nu toti vizitatorii dispun de terminale de ultima generatie pentru a rula pagini grele cu o grafica voluminoasa, este important sa ne concentram asupra publicului tinta si sa dezvoltam pagini web care pot fi cu usurinta descarcate si care sa contina grafica simplista. Site-ul ar trebui sa fie, de asemenea, compatibil cu browser-ul. Utilizarea de link-uri moarte ar trebui sa fie evitata, deoarece acest lucru indeparteaza vizitatorul de site. Acest lucru va afecta, cu siguranta pe termen lung, eficacitatea site-ului.

Planificarea clara internet-marketing-ul pentru site este un factor extrem de delicat ce trebuie urmarit foarte atent, deoarece chiar si o greseala minora ar putea duce la interzicerea site-ului. Un factor important care are nevoie de atentie sporita este fiabilitatea site-ului. Site-ul ar trebui sa fie elaborat gindindu-ne la obiectivul  asteptat. Utilizarea unui nume de domeniu usor de retinut,a unui server de incredere si sustenabil,va fi de asemenea, de mare ajutor.

Un website este declarat a fi destul de bun in cazul in care indeplineste toate criteriile mai sus enumerate. Acestea sunt, de asemenea, punctele pe care Web Design Site le are in lista de verificari si care confirma faptul ca realizam site-uri bune fiecarui client pentru care lucram.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Realizarea unui bun website, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , , ,

Un Raspuns la “Realizarea unui bun website”

  1. online says:
    VA:R_U [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

    nevoia de a verifica:)

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+