RSS

Realizeaza Link Building

7 Apr, 2011

SEO, SEO Sfaturi

link buildingConstruirea de link-uri nu poate fi sarcina preferata de fiecare webmaster. Cu toate acestea, este una dintre cele mai importante sarcini si nu poate fi ignorata. Exista moduri diferite de a obtine backlink, cu rezultate vizibile intr-un timp foarte indelungat. Dar vestea buna este ca exista unele tehnici de cladire a link-urilor care va pot ajuta in cresterea retelei dvs  si in obtinerea unui trafic bun.

Depuneti maximul de efort
Daca nu ai participat la infiintarea Squidoo lentile, poate parea un proces consumator de timp. Cu o interfata sigura si explicativa in sine, Squidoo, nu ar trebui sa ia mult din timpul dumneavoastra. Cu toate acestea, este intotdeauna mai bine sa adoptati alte strategii de cladire a link-urilor pentru perspective mai bune.

Comentarii pe Blog
Cea mai frecventa modalitate de a obtine backlink este comentand pe blog-uri relevante si prin participarea la forumuri, care ofera link-uri tip “followed”. Acest lucru ar putea fi cea mai buna metoda de a obtine link-uri si de crestere a traficului. Schimbul de opinii prin intermediul forumurilor va crea interes in comunitate si, astfel, oamenii vor dori sa stie mai multe despre dvs si vor incepe sa va viziteze site-ul.

Niciodata nu comentati pe blog-uri doar de dragul de a comenta sau pentru a obtine link-uri. Trebuie sa va concentrati si sa deveniti un membru de valoare al comunitatii astfel incat sa puteti obtine unele link-uri natural.

Postarea Guest
Link-urile se pot dobandi prin scrierea de articole pe alte bloguri ca fiind oaspete. Facand acest lucru va poate ajuta la cresterea retelei si, in acelasi timp, se poate realiza si schimbul de link-uri. In cazul in care articolele scrise de dvs trezesc interesul webmasterilor exista sanse mai multe sa mai primiti invitatii. Exista multe site-uri care recruteaza dintre autorii clientilor, fiecare avand propriul set de orientari, prin urmare cititi cu atentie inainte de a trimite articolele dumneavoastra.

Stati concentrati
Construirea de Link-uri este parte din strategia SEO care face site-ul dvs. mai vizibil pentru publicul tinta. In atingerea telului de construire a link-urilor nu pierdeti concentrarea principala, care este vanzare produselor si serviciilor dumneavoastra. Intotdeauna stati concentrati si faceti uz de toate tacticile care va ajuta sa excelati online. Livrarea de produse si servicii excelente, impreuna cu continut informativ va atrage cu siguranta mai multe link-uri si veti fi recompensat cu un rank inalt pe pagina de start a motoarelor de cautare.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Realizeaza Link Building, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Tags: , ,

Un Raspuns la “Realizeaza Link Building”

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+