RSS

Recuperarea unui site lovit de Penguin

6 Sep, 2012

SEO Sfaturi

seoOri de cate ori Google isi actualizeaza algoritmul, multe companii ce isi promoveaza site-ul se grabesc sa determine daca site-ul lor a fost lovit. Daca intr-adevar site-ul lor a fost afectat de schimbarea algoritmului Google, multi ar renunta, dar unii ar putea gasi cai si mijloace de a recupera locul lor pierdut din clasament.

 

Cand Google a lansat penguin, a atacat site-urile care au folosit tehnici de web spam, in scopul de a pacali motoarele de cautare in clasament  lor de top. Tehnici de spam Web, cum ar fi  umplutura de cuvinte cheie link-uri, si tone de link-uri din site-urile de slaba calitate, sunt doar cateva din tehnicile pe care Google pinguin le urmareste pentru a evalua daca este sau nu un site ce ar trebui sa fie suspendat sau de-clasat.

Solutii:

Unii consultanti trimit email-uri la diferite site-uri de slaba calitate, cerandu-le sa elimine link-ul ce a fost anterior plasat in site-urile lor.

Apoi incep un nou continut si alta Campanie de Link – dupa ce au fost scoase link-urile “otravite”. In acest fel, veti fi in masura sa puneti in aplicare colectarea de link-uri de inalta calitate si postarea de continut de inalta calitate pentru dvs. si site-ul dvs., respectiv.

La final se solicita reexaminarea – o data ce au s-a puse in aplicare – un continut de calitate si link-uri de calitate puteti solicita pentru reexaminare prin intermediul formularului de reconsiderarea al lor furnizat prin intermediul instrumentului Google Webmasteri.

Concluzie

Acesta este, desigur, de inteles faptul ca punerea in aplicare a acestor pasi poate sa ia o lunga perioada de timp, mai ales daca nu aveti oameni care pot lucra repede in timpul fazei de punere in aplicare. Acesta este motivul pentru care angajarea unei companii  experimentate sa va face promovare site este esentiala.

Internet Marketing, Cronicar si pasionat de SEO Web Design

Facebook Twitter Google+ YouTube 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Recuperarea unui site lovit de Penguin, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Tags: , ,

Un Raspuns la “Recuperarea unui site lovit de Penguin”

 1. EpureIonut says:
  VA:R_U [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  Salut Valentin.
  Imi place blogul, il citesc de ceva vreme.
  Referitor la cele spuse de tine mai sus:
  In Romania termenul SEO nu este atat de cunoscut si de apreciat pe cat este in afara. Am avut ocazia sa interactionez cu 2 firme mari din afara (din Franta si Anglia) acolo nu se creeaza un site fara a se gandi si la SEO. Pe cand la noi in Romania toti vor site-uri ieftine, vor sa fie pe prima pagina in Google a doua zi si tot asa. Dar sa mai plateasca 1000 Euro pentru SEO si rezultatele sa se vada abia peste 1-4 luni!? E greu….

Comenteaza

SeoWeb Seco
Google+